Tenis de camp

03-09-2009
sy
Nu este medic/terapeut
sy
Buna! As vrea sa cer parerea utilizatori, si eventual celor care practica acest sport, si anume tenisul de camp : care este varsta cea mai potrivita pentru a-l incepe, facandu-se referire si la masa corporala/musculara, cresterea in inaltime, dezvoltare. Ar fi ideal ca de mic fiind, 6 7 8 ani sa incepi a practica acest sport, avand in vedere masa musculara mica, inaltime mica, in prag de dezvoltare, sau pe la 14, 15 ani ? Multumesc.
2 comentarii
0
03-09-2009, ora 13:57
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Sportul poate fi practicat de la orice varsta, si este si mai benefic daca se practica de la o varsta frageda. Din punctul meu de vedere, poate sa practice tenis de camp orice persoana care este capabila sa tina o racheta in mana si care-si doreste sa aiba un corp bine proportionat (armonios).
Asteapta si alte sfaturi...

Multa sanatate...

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
22-11-2009, ora 19:46
sori20
Nu este medic/terapeut
sori20
Buna

Tenisul poate fi practicat de la varsta la care copilul poate sa tina racheta in mana. La baza sportiva unde merg eu, sunt copii si de 5 ani. Nu cred ca tenisul ar putea influenta nefavorabil inaltimea copilului. Cred ca tenisul este unul din sporturile care iti dezvolta frumos corpul. nu numai frumos, ci si SANATOS.

Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.