Tendoane scurte la nastere
Salutare, cand m-am nascut, m-am nascut cu o mica problema, aveam tendoanele prea scurte, aveam cateva luni si eu trebuia sa ma operez pentru a mi marii tendoanele insa parintii mei n au mai vrut deoarece erau 50% ca operatia sa nu reuseasca, parintii mei nu au vrut sa mi faca operatia pentru ca le era frica, am crescut si am inceput sa merg pe varfuri, deoarece nu pot pune tot piciorul jos, trebuie sa ma intind ca sa pun toata talpa jos, dar faza este ca eu am un os care a iesit spre exteriorul labei si eu de fiecare data cand imi iau o pereche de adidasi trebuie sa indur durerea vreo 2 saptamani pentru a se lasa adidasii mai lati si eu am o mare pasiune pentru fotbal insa daca alerg pe varfuri obosesc prea repede si parca nu stiu, dupa ce joc putin timp mi se pune o lene pe picioare, ce as putea face?
1 comentarii
Buna seara,
Poate fi vorba despre o parapareza spastica, despre un picior stramb congenital, despre o maladie Charcot-Marie-Tooth etc.
In nici unul dintre cazuri nu este o problema a tendoanelor ci, mai curand, o problema neurologica.
NU se rezolva numai prin alungirea, ci este vorba despre proceduri mult mai complexe. tendoanelor
Situatia trebuie analizata prin examinare clinica directa.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi vorba despre o parapareza spastica, despre un picior stramb congenital, despre o maladie Charcot-Marie-Tooth etc.
In nici unul dintre cazuri nu este o problema a tendoanelor ci, mai curand, o problema neurologica.
NU se rezolva numai prin alungirea, ci este vorba despre proceduri mult mai complexe. tendoanelor
Situatia trebuie analizata prin examinare clinica directa.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Operatie cusut tendon mina stanga-recuperare
- 14intindere tendon-ligament la talpa
- 3tendon ciupit
- 11tendon mana stanga
- 6ruptura tendon muschi supraspinos
- 3Operatie tendon!
- 4tendon deget aratator taiat
- 8recuperare dupa rupere a tendonului lui ahile
- 5Ruptura tendon achilean
- 5Mana umflata in urma unei lovituri, zona tendoanelor.
- 0tendoane si nerv median sectionate
- 10ruptura tendon supraspinos
- 3operatie tendoni flexori si nerv sectionat
- 13Tendon Ahilian
- 4Umflatura dureroasa pe tendonul ligametul gatului (lateral)
- 0Tendon rupt
- 2Ruptura tendon deget - imobilizare corecta?
Mai multe informații despre: tendoanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: