Tendinita.

Buna ziua domnule doctor,
In urma unui consult la ortoped am fost diagnosticata cu tendinita la umarul drept.Mi s-au recomandat fizioterapii si infiltratii la umar dupa ce am urmat un tratament medicamentos care nu si a facut efectul.Am facut o infiltratie in umar si m-a durut extrem de tare si nu am mai continuat cu infiltratiile. Dupa 4 sedinte de fizioterartie nu simt nimic. Am primit calmante, inclusiv arcoxia, care nu au nici un efect. Ce ar trebui sa fac mai departe.
In urma unui consult la ortoped am fost diagnosticata cu tendinita la umarul drept.Mi s-au recomandat fizioterapii si infiltratii la umar dupa ce am urmat un tratament medicamentos care nu si a facut efectul.Am facut o infiltratie in umar si m-a durut extrem de tare si nu am mai continuat cu infiltratiile. Dupa 4 sedinte de fizioterartie nu simt nimic. Am primit calmante, inclusiv arcoxia, care nu au nici un efect. Ce ar trebui sa fac mai departe.
1 comentarii

Buna seara!
Tendinita reprezinta, in 99% din cazuri, consecinta unei supra-solicitari fizice (efort exagerat).
Fizioterapia este, de obicei, ineficienta in asemenea situatii.
Infiltratiile cortizonice au, de obicei, consecinte drastice: ruptura tendoanelor inflamate.
Solutia este logica: reducerea drastica a eforturilor fizice, urmata de reluarea lor progresiva si kineto-terapie adecvata (gimnastica medicala).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Tendinita reprezinta, in 99% din cazuri, consecinta unei supra-solicitari fizice (efort exagerat).
Fizioterapia este, de obicei, ineficienta in asemenea situatii.
Infiltratiile cortizonice au, de obicei, consecinte drastice: ruptura tendoanelor inflamate.
Solutia este logica: reducerea drastica a eforturilor fizice, urmata de reluarea lor progresiva si kineto-terapie adecvata (gimnastica medicala).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16problema picioare
- 4Doua radiografii la coloana.cancer in doi ani??AJUTOR
- 5tendinita?
- 5Tratament pentru pinteni calcaneeni+tendinita
- 6ce anume se poate vedea la rmn si daca este absolut necesar sa-l fac?
- 0am facut o tendinita la genunchiul drept in aprilie...
- 35ortopedie tendinita achiliana dr.
- 2Tendinita?
- 5Tendinita achiliana nerezolvata
- 13Fizioterapie, diprophos sau operatie?
- 7Durere de coate!
- 2Boala lui kienbock ?
- 17Tenosinovita. Deget amortit
- 2Tendinita supraspinos stang
- 19Tendinita care persista dupa 4 luni de zile de repaus
- 0Va rog, sfaturi - tendinita, urmata de un simdrom de tunel carpian
- 1Durere sold
Mai multe informații despre: Tendinita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: