Tatuajele si efectele lor
Buna ziua. Am urmat la un moment dat un tratament cu acupunctura, iar doctorul meu a vazut un pierce-ing pe care il aveam in buric, si mi-a spus ca a fost atins un punct de acupunctura foarte important acolo. si e posibil din cauza aia sa am anumite probleme (chiar in zona aia eram bolnava). L-am scos de atunci. Intrebarea mea ar fi: au tatuajele efecte asemanatoare? Dauneaza corpului energetic sau dezechilibreaza ceva? Mi-as dori f mult sa-mi fac unul. Multumesc :)
3 comentarii
Tatuajele? Esta ca si cum ai pune un abtzibild cu Donald pe portiera unui Mercedes.
Ca sa iti raspund la intrebare: orice interactioneaza cu corpul energetic, chiar si o imbracaminte fistichie si asimetrica. Multa sanatate!
Ca sa iti raspund la intrebare: orice interactioneaza cu corpul energetic, chiar si o imbracaminte fistichie si asimetrica. Multa sanatate!
:)) m-a amuzat f tare comparatia. Multumesc pt raspuns, sanatate si dvs! :)
Si tatuajele, precum si piercing-ul pot atinge puncte de acupunctura pe care le pot stimula in mod inadecvat. In cazul tatuajelor, e vorba si de un pigment ( culoare) injectat in puncul respectiv, punct care reprezinta de fapt o zona cu rezistenta electrica mai scazuta decat restul tegumentului. Evident ca, modificandu-se rezistenta electrica, se modifica circulatia energetica la nivelul acelui meridian.Daca efectul e resimtit sau nu, si in ce mod, e o problema de reactivitate individuala si de localizare a spinei iritative c(tatuajul).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Inlaturare Tatuaj
- 5Pot sa-mi fac un tatuaj daca am DZ tip 1 ?
- 3brobonite pe tatuaj
- 0scoatere tatuaj
- 2Rmn si tatuajul
- 0tatuaj posibil infectat
- 2tatuaj sprincene
- 0Vreau sa imi indepartez un tatuaj si as avea nevoie de un sfat.
- 0Scoatere tatuaj si boala autoimuna
- 1Tatuaj peste alunite
- 2Reacție granulomatoasa pigment tatuaj
- 2Infectie antebrat
Mai multe informații despre: Reactiile cutanate la tatuaje tatuajul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: