Tatal meu este in pericol?
Buna ziua, va scriu in disperare de cauza, ma simt nevoita sa apelez la competentele dvs pentru a va solicita
sprijinul in aceasta situatie.
Tatal meu a fost internat azi de dimineata la spitalul Militar din Bucuresti, momentan se afla sub permanenta
monitorizare, deoarece se pare ca are probleme extrem de grave la inima. S-ar parea ca ar fi vorba de o insuficienta
cardiaca. Momentan nu pot sa dau mai multe detalii, intru-cat se se asteapta rezultatul analizelor efectuate.
Va rog, cat de grava e acesta boala si, mai ales ce sanse de recuperare exista?
Avand in vedere ca va scriu din Belgia si, pana ajung eu acasa trebuie sa mai astept cateva zile, va rog ajutati-me
pentru ca sunt disperata si, asteptarea e foarte grea.
Va multumesc dintr-o inima zdrobita de durere.
sprijinul in aceasta situatie.
Tatal meu a fost internat azi de dimineata la spitalul Militar din Bucuresti, momentan se afla sub permanenta
monitorizare, deoarece se pare ca are probleme extrem de grave la inima. S-ar parea ca ar fi vorba de o insuficienta
cardiaca. Momentan nu pot sa dau mai multe detalii, intru-cat se se asteapta rezultatul analizelor efectuate.
Va rog, cat de grava e acesta boala si, mai ales ce sanse de recuperare exista?
Avand in vedere ca va scriu din Belgia si, pana ajung eu acasa trebuie sa mai astept cateva zile, va rog ajutati-me
pentru ca sunt disperata si, asteptarea e foarte grea.
Va multumesc dintr-o inima zdrobita de durere.
1 comentarii
Buna ziua.Insuficienta cardiaca este boala caracterizata prin imposibilitatea muschiului cardiac de a face fata nevoilor metabolice ale organismului.Este secundara unei afectiuni cardiace de fond:ischemica, valvulara, etc.Insuficneta cardiaca compensata este rezultatul unui tratament corect, cu remisia simptomatologiei si reducerea gradului de insuficienta cardiaca.Analizele efectuate si continuarea investigatiilor paraclinice vor furniza detalii asupra cauzelor insuficinetei cardiace precum si asupra solutiilor terapeutice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: