ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Tăietură în zona genunchiului

19-08-2021
Denis.B07
Nu este medic/terapeut
Denis.B07
Bună ziua !
Joi ( 12 august ) m-am tăiat într-un fier, în urma tăieturii am ajuns la spital și am plecat de acolo cusut, după mine rana s-a recuperat foarte bine, are coajă, nu am avut nici un fel de durere până acum, pot să merg ( dar evit să îndoi piciorul ). Uneori îmi sângerează foarte puțin ( o picătură, două ) pe lângă firele de cusătură. Piciorul încă este... puțin umflat, aș vrea să știu dacă este normală sângerarea și umflătura și să vă întreb dacă ar fi ok să conduc în starea asta ? Pot atașa poze cu evoluția rănii dacă este nevoie
Vă mulțumesc
7 comentarii
0
20-08-2021, ora 07:39
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Bună ziua.
Nu e ceva grav să sângereze puțin și să fie umflat.
Țineți pungă cu gheață peste genunchi și stați cât mai des cu piciorul în poziție elevată.
Acum, fiind 8 zile PO situația ar trebui să fie mai bună.
0
21-08-2021, ora 18:43
Denis.B07
Nu este medic/terapeut
Denis.B07
Vă mulțumesc pentru răspuns, aș vrea totuși să știu dacă pot conduce așa ? Nu mă doare, nu mă jenează atât îmi e frică să nu desfac rana cumva
0
22-08-2021, ora 09:43
Dr. Adrian Platon
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Eu nu stiu ce dimensiuni are rana, dar precaut ar fi sa treaca minim 2 saptamani.
0
23-08-2021, ora 23:14
Denis.B07
Nu este medic/terapeut
Denis.B07
Vă mulțumesc pentru răspuns,
M-a văzut astăzi o doamnă asistentă din vecini și a observat că în zona cusăturilor eram puțin umflat, mi-a dezinfectat rana cu spirt, și-a dezinfectat mâinile și a apăsat ușor pe umflături ca într-un final să văd că într-un colț a început să curgă sânge, printre șuroaiele de sânge erau și câteva cheaguri de sânge. Este normal sau ar trebui să mă duc la medic ?
0
24-08-2021, ora 06:23
Dr. Adrian Platon
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Țineți pungă cu gheață peste genunchi și stați cât mai des cu piciorul în poziție elevată.
Rana trebuie pansata, daca s-a facut acea evacuare.
0
26-08-2021, ora 23:32
Denis.B07
Nu este medic/terapeut
Denis.B07
Bună seara,
După 3 zile de evacuări încă se mai formează cheaguri de sânge în interior. Să mă duc la medic ?
0
27-08-2021, ora 05:31
Dr. Adrian Platon
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Nu prea inteleg ce evacuari sunt astea.
Dr daca rana secreta printre fire, da.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul