Tahicardie paroxistica
Am o fetita de 9 ani care se confrunta cu aceasta problema, tahicardie paroxistica supraventriculara.cam.o data pe luna face cate o criza.problema este cam de un an asa si am fost la.domnul doctor vatasescu care ne a recomandat ablatia.as vrea sa stiu daca mai sunt parinti ca mine si daca exista vreo posibilitate de a tine tahicardia aceasta sub control cu vreun fel de medicament, un timp macar, pana ne hotaram sa facem ablatia.domnul doctor ne a spus de egilok dar in principiu mi a zis ca nu l recomanda ca scade tensiunea si nu iese neaparat din criza cand il ia.alta alternativa nu ne a dat.va rog din suflet daca mai e cineva in situatia mea sa ma.ajute cu un sfat!
6 comentarii
Nu știu dacă ați ajuns sa faceți ablația fetitei, dar pentru copii, cel mai indicat este doctorul Ivanica din Timișoara! Copilului meu i a făcut ablatie de TPSV/WPW acum 4 ani și jumătate și de atunci nu a mai avut nici cea mai mica problema!
Va multumesc mult pentru sfat.nu am facut inca ablatia dar devine din ce in ce mai necesara deoarece se manifesta tot mai des crizele.noi am fost in bucuresti la domnul vatasescu si in iasi la doamna grecu ramanand sa programam in iasi ablatia.va rog mult sa mi spuneti ce varsta avea copilasul cand ati facut ablatia si cum s a desfasurat interventia, cu sau fara anestezie?este o experienta peste care a trecut usor?oricum e cea mai mare realizare ca s a vindecat!sanatate va doresc si va multumesc inca o data pentru sfat!
Bună ziua! Intervenția este fără anestezie, dar este suportabila! Copilul meu avea 12 ani atunci și a fost foarte entuziasmat de ce era în sala de operație! În permanenta a stat cineva la capul lui și i a vorbit! Nu a ieșit speriat deloc, mai speriata eram eu! Va recomand din suflet sa ii faceți intervenția.. I se v a schimba viata 360 de grade! Nici acum nu mi vine sa cred ca nu mai stau cu grija zilei de mâine sau cu frica în sân atunci când pleacă undeva!
Și eu sunt programata pentru ablatie (m a moștenit pe mine), bineînțeles ca tot la domnul doctor Ivanica, iar el (copilul) ma încurajează mereu spunându mi ca nu e greu deloc! Va scriu asta ca să vedeți cât de ușor a trecut peste intervenție!
Va doresc curaj și sănătate!
Și eu sunt programata pentru ablatie (m a moștenit pe mine), bineînțeles ca tot la domnul doctor Ivanica, iar el (copilul) ma încurajează mereu spunându mi ca nu e greu deloc! Va scriu asta ca să vedeți cât de ușor a trecut peste intervenție!
Va doresc curaj și sănătate!
Va multumesc mult pentru incurajari!va doresc multa sanatate!chiar mi ati dat curaj.sunt convinsa ca ni se va schimba viata total pentru ca asa cum spuneti si dumneavoastra tot timpul stau cu grija ei, n o las sa plece in excursii, nu mergem in drumetii, nu facem nimic din ce implica prea multa solicitare fizica.inclusiv la scoala stau cu grija ei pt ca s a intamplat de multe ori sa ma sune de la scoala sa o iau.Am mare incredere ca vom rezolva si noi si daca mi ati spus si dumneavoastra ca totul s a rezolvat perfect abia astept sa ajungem si noi la domnul Ivanica.
Bună...cu e fetita...și băiețelul meu face...am fost doar la dna Russu la Iași...
Buna!putem sa comunicam pe mail pavelalisia@yahoo.com sau la nr.0723 610170.noi mergem la doamna doctor grecu in iasi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21TPSV
- 11TPSV
- 203Ablatia... cat costa?
- 9clinici cardiologice - recomandari
- 7ablatie la Tg Mures
- 0ablatie cardiaca
- 2fumatul dupa ablatie
- 10Ablatie surub diastazis
- 7Probleme tensiune?
- 1cat costa ablatia la spitalul universitar?
- 6TPSV
- 4Ablatia??? Păreri si opinii?!!
- 1TPSV - Simt ca nu-mi pot controla emotiile
- 2Am voie efort? TPSV
- 3Tahicardie paroxistica puls de 205. VA ROG O PĂRERE!
- 1Ablatie la cluj la dr. Zdrenghea
- 1Ablatie flutter atrial - pret
- 10Intervenție ablatie
- 1Renunțare amiodarona
Mai multe informații despre: ablatia tahicardia paroxistica supraventriculara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: