Tahicardie -metode vagale
Daca pe un ekg a fost inregistrata o tahicardie ca fiind sinsusala (160), situatie in care s-au aplicat metode vagale astfel ritmul scazand brusc la 90, apoi crescand din nou...la 130, poate fi de fapt o alta tahicardie, o tahicardie ascunsa ? (sinusala sau tpsv sau atriala). Tahicadia sinusala poate raspunde la acele metode vagale?
1 comentarii
am 26 de ani. am fost diagnosticata cu tpsv -e (tahicardie paroxista supraventriculara ectopica) / ablatia nu a fost posibila in timpul in care mi s-a realizat studiul electrofiziologic. astfel, din 2007 iau tratament medicamentos - la-nceput 3 Cordarone/zi si betablocante. acum am ajuns la 1/2 Cordarone / zi, 2 Concor si 2 Aspacardin.
Intrebarea mea este : "Exista posibilitatea ca acesata afectiune sa se corecteze-n timp datorita tramentului medicamentos, pana a ajunge sa dispara sau e doar o simpla iluzie acest gand?
si dak e posibil ca intr-o alta interventie sa se rezolve ac problema. sau dak se mai pune in discutie necesitatea unei alte interventii "
P.S. : veti intalni medici extraordinari (persoane cu deosebite calitati morale si competente d.p.v. profesional ) la Spitalul Militar Bucuresti.
Va doresc multa sanatate. chiar e un deosebit cadou sa fii sanatos ! Avem doar de multumit Lui Dumnezeu !
Intrebarea mea este : "Exista posibilitatea ca acesata afectiune sa se corecteze-n timp datorita tramentului medicamentos, pana a ajunge sa dispara sau e doar o simpla iluzie acest gand?
si dak e posibil ca intr-o alta interventie sa se rezolve ac problema. sau dak se mai pune in discutie necesitatea unei alte interventii "
P.S. : veti intalni medici extraordinari (persoane cu deosebite calitati morale si competente d.p.v. profesional ) la Spitalul Militar Bucuresti.
Va doresc multa sanatate. chiar e un deosebit cadou sa fii sanatos ! Avem doar de multumit Lui Dumnezeu !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: