Suspect anevrism cerebral
Buna ziua. Am facut un CT si rezultatul este urmatorul : Leziune nodulara de 1/0, 8 cm spontan hiperdensa la nivelul vaii Sylviene stangi- cu aspect CT sugestiv pentru anevrism de ACM - se cere completare cu examen angio IRM.
Va rog sa imi spune-ti ce inseamna si daca exista tratament fara interventie chirurgicala in cazul in care se adeveresta ca este anevrism. Si daca vi se pare mare. Multumesc,
Va rog sa imi spune-ti ce inseamna si daca exista tratament fara interventie chirurgicala in cazul in care se adeveresta ca este anevrism. Si daca vi se pare mare. Multumesc,
2 comentarii
in prima faza trebuie clarificata diagnosticul, apoi se poate discuta despre tratament. un anevrism nu reprezinta o urgenta chirurgicala insa poate deveni oricand o problema majora, deci deobicei se prefera ca problema sa fie prevenita decat sa fie tratata in faza in care reparam dezastrul
Buna ziua !
Ma numesc Cristina, Sunt din Timisoara.
In urma cu 2 zile dupa un Angio RMN am primit diagnosticul de mic anevrism 0.4 cm la peretele medial al ACI stg.cavernoase.
Sunt fff speriata,
va rog din suflet sa imi recomandati un neurochirurg bun si sa imi spuneti daca este grav si cum se trateaza astfel de afectiuni.
Ma numesc Cristina, Sunt din Timisoara.
In urma cu 2 zile dupa un Angio RMN am primit diagnosticul de mic anevrism 0.4 cm la peretele medial al ACI stg.cavernoase.
Sunt fff speriata,
va rog din suflet sa imi recomandati un neurochirurg bun si sa imi spuneti daca este grav si cum se trateaza astfel de afectiuni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3posibila malformatie cerebrala - anevrism
- 15Anevrism - sfaturi
- 22anevrism cerebral
- 4Diagnostic: Hemoragie subarahnoidiana
- 0Consecinte operatie anevrism cerebral!
- 2anevrism cerebral
- 9anevrism cerebral de vena galen
- 0anevrism cerebral
- 1ajutati-ma operatie de anevrism cerebral
- 0anevrism cerebral
- 1Anevrism cerebral - unde ne adresam?
- 0Anevrism = AVC?
- 1Anevrismul poate fi vazut pe un RMN cerebral?
- 4Anevrism cerebral gigant
Mai multe informații despre: Anevrismul cerebral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: