anevrism cerebral de vena galen
copilul meu are anevrism cerebral de vena galen, are marimea de 5/4 cm. V3-V4 deplasat anterior, deplaseaza linia mediana spre STG. Bebelusul are 3 luni de zile. Se poate vindeca? Ma puteti ajuta, va rog frumos!Unde l-as putea duce sa-l vindece ? Astept raspuns! Sunt disperata..
9 comentarii
Cred ca ar fi bine sa duceti bebelusul la neurochirurg, numai el va poate raspunde la intrebarile dv.Unde locuiti?
Amindorura va doresc multa sanatate !
Amindorura va doresc multa sanatate !
Buna Anca, sunt si eu o viitoare mamica de 33 de saptamani si bebelusul meu a fost depistat ecografic cu anevrism de vena Galen. Spune-mi te rog tu cum ai rezolvat aceasta malformatie? Iti multumesc din suflet!
buna. Am nascut la Bucuresti, eu sunt din Valcea. Tot la 33 de sapt a aparut si la bebele meu anevrismul. Acum are 4 luni si ma duc lunar la Bucuresti la spitalul Marie Chiurie, acuma sa vad ca trebuie sa plecam in Franta sa se faca bine. Sa dea Domnul! Putem vb -*. Am nascut la spitalul Caritas si a fost transferat la spitalul de copii la terapie intensiva la dr. carsoveanu. Mai vb, Sarbatori fericite ! t mai tin la curent cu problema asta. Tu d unde esti?Astept sa ma contactezi
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Buna ziua. Eu si sotia ne confruntam cu aceeasi problema. Pe toata perioada sarcinii totul a fost ok, la 33 saptamani bebelusul a fost depistat cu anevrism de vena galen. Medicii de aici ne indruma sa nasca la bucuresti. Ce putem face?
Buna ziua,
este bine sa luati legatura cu doctorul care va trata ulterior bebelusul. El, in urma RMN-ului efectuat, va va sfatui cel mai bine.
Multa sanatate!
este bine sa luati legatura cu doctorul care va trata ulterior bebelusul. El, in urma RMN-ului efectuat, va va sfatui cel mai bine.
Multa sanatate!
Buna ziua. Cum s-au continuat povestile dvs? Ce fac copiii?
Multumesc!
Multumesc!
fata are 1 an si 2 luni acum. totul este ok, anevrismul este stationar. doctorul spune ca va urma o embolizare a anevrismului in viitor.
Bună ziua, ma confrunt și eu cu aceasta problema sunt în saptamana 37 de sarcina as dorii sa iau legătura cu o mămică pentru a ști cum a procedat și care sunt urmările ma puteți ajuta!!! Va rog mult
Cum ti-am raspuns si in privat. Nu iti pierde speranta, copiii sunt mai puternici decat credem noi. Fetita mea are aproape 5 ani acum, merge la gradinita, creste, se dezvolta foarte frumos, fara niciun fel de problema. Anevrismul s-a micsorat foarte mult, iar ea nu a avut nicio interventie chirurgicala pana acum, doar supraveghere. Multa sanatate va doresc. Daca este cineva care a facut embolizare sau interventie chirurgicala va rog sa postati aici.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3posibila malformatie cerebrala - anevrism
- 15Anevrism - sfaturi
- 22anevrism cerebral
- 4Diagnostic: Hemoragie subarahnoidiana
- 0Consecinte operatie anevrism cerebral!
- 2anevrism cerebral
- 0anevrism cerebral
- 1ajutati-ma operatie de anevrism cerebral
- 2Suspect anevrism cerebral
- 0anevrism cerebral
- 1Anevrism cerebral - unde ne adresam?
- 0Anevrism = AVC?
- 1Anevrismul poate fi vazut pe un RMN cerebral?
- 4Anevrism cerebral gigant
Mai multe informații despre: Anevrismul cerebral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: