Surditate brusca
pentru seby3105
o sugestie ( parere personala ca nu sunt profesionist ) in momentul in care auzi ia ti tensiunea, si ia ti tensiunea si im momentul in care surzesti. gandind logic poate fi vb si de alternari de tensiune, mai demult spuneai ca nu auzeai de dimineata, de regula dimineata tensiunea e mai mica. verifica si chestia asta cine stie...
o sugestie ( parere personala ca nu sunt profesionist ) in momentul in care auzi ia ti tensiunea, si ia ti tensiunea si im momentul in care surzesti. gandind logic poate fi vb si de alternari de tensiune, mai demult spuneai ca nu auzeai de dimineata, de regula dimineata tensiunea e mai mica. verifica si chestia asta cine stie...
Buna ziua domnul doctor Valeriu
V-am scris despre hipoacuzia neurosenzoriala de care sufar pe urechea dreapta, m-am conformat cu ideea incerc sa ignor zgomotele pe cat posibil dar cam de o saptamana in urechea cealalta, pe stanga am inceput sa aud un zgomot cum ar fi bataia inimii, nu in fiecare zi si nu e constant dar am avut zgomotul acela 2 zile persistand continu. acum nu-l simt dar sunt foarte speriata sa nu fie ceva grav! cu ocazia sarbatorilor nu am reusit sa ajung la medic dar o voi face cat de curand. Considerati ca e motiv de mers la urgente sau poate astepta pana trec sarbatorile? La multi ani va doresc si multa sanatate.
V-am scris despre hipoacuzia neurosenzoriala de care sufar pe urechea dreapta, m-am conformat cu ideea incerc sa ignor zgomotele pe cat posibil dar cam de o saptamana in urechea cealalta, pe stanga am inceput sa aud un zgomot cum ar fi bataia inimii, nu in fiecare zi si nu e constant dar am avut zgomotul acela 2 zile persistand continu. acum nu-l simt dar sunt foarte speriata sa nu fie ceva grav! cu ocazia sarbatorilor nu am reusit sa ajung la medic dar o voi face cat de curand. Considerati ca e motiv de mers la urgente sau poate astepta pana trec sarbatorile? La multi ani va doresc si multa sanatate.
trebue sa aveti acasa un aparata de luat tensiune aarteriala.
Ñуд mai des se simte pulsatia in ureche din cauza unui puseu de tensiune arteriala.
aveti grija la consulmul de sare si lichide.
Ñуд mai des se simte pulsatia in ureche din cauza unui puseu de tensiune arteriala.
aveti grija la consulmul de sare si lichide.
Buna ziua, va multumesc mult de raspuns.Am sa verific tensiunea cat de des posibil, m-am linistit putin credeam ca e o problema de nerv..doresc sa specific faptul ca sunt fumatoare si cred ca si acest aspect are un impact asupra tensiunii, incerc sa ma las de ceva timp dar nu reusesc.. la medic ar trebui sa merg la control?si ce examen trebuie facut?
sigur trebue sa m, ergeti la control la ORL sa faceti audiograma. dupa care medicul ORL.. o sa va spuna la ce medic crede ca trebue sa mai mergeti la Cardiolog sau neurolog.
Buna ziua domnul doctor va multumesc pentru proptitudinea raspunsurilor dumneavoastra.Am facut programare la medic si va voi informa de rezultatul audiogramei.
Buna ziua domnul doctor, am fost la medic orl la control, audiograma se prezinta normal pe urechea stanga iar pe dreapta este la acelasi nivel ca audiogramele precedente( coboara de la 50 spre 70). Medicul mi-a spus ceva ce nici un alt medic nu mi-a mai spus..nervul este inca in viata si ca exista lichid in urechea mijlocie..mi-a recomandat un tomograf si rmf si posibilitatea unui tub timp de 6 luni pentru a ventila urechea dreapta. Despre urechea stanga mi-a spus ca bataile inimii pe care le aud se datoreaza presiunii deoarece sufar de rinita cronica de mai multi ani si mi sa dat tratament pentru o luna si apoi sa revin la control. ce parere aveti?
trimiteti audiograma pe mail
sau pe fax 0232 719020
sau pe fax 0232 719020
Buna seara !
Ada, ce mai face sora ta? Cum a mai evoluat situatia ei?
Ada, ce mai face sora ta? Cum a mai evoluat situatia ei?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5surditate brusc instalata + acufene - tratament naturist?
- 9disfunctia tubara
- 81Probleme cu urechile
- 31piuit in ureche
- 5scurgerile din ureche
- 9ureche infundata
- 3Microb in urechea dreapta
- 8Va rog din Suflet... NU mai aud cu ureche stanga
- 6exista cineva care sa vindecat de mastoidita?
- 8in timp ce mananca i se umfla partea stanga pe maxilar sub ureche
- 2ureche infundata
- 3urechea stanga cea protezata, a scazut auzul drastic in 6 luni
- 5Otita, dar nu simt niciun fel de pocnituri
- 3Probleme cu urechea
- 5cam de un an simt o mancarime in ureche
- 2Rana sub ureche
- 1Ganglion ureche, dureri de dinti.
- 4durere de ureche.. medic neurolog sau homeopat?
- 5Ureche infundata tiuit fasait - deviate sept
Mai multe informații despre: Urechea Surditatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: