Surditate brusca

69 comentarii 1 2 3
0
19-09-2009, ora 21:19
timelessangel
Nu este medic/terapeut
timelessangel
pentru seby3105
o sugestie ( parere personala ca nu sunt profesionist ) in momentul in care auzi ia ti tensiunea, si ia ti tensiunea si im momentul in care surzesti. gandind logic poate fi vb si de alternari de tensiune, mai demult spuneai ca nu auzeai de dimineata, de regula dimineata tensiunea e mai mica. verifica si chestia asta cine stie...
0
31-12-2009, ora 18:54
wetson_cindy
Nu este medic/terapeut
wetson_cindy
Buna ziua domnul doctor Valeriu
V-am scris despre hipoacuzia neurosenzoriala de care sufar pe urechea dreapta, m-am conformat cu ideea incerc sa ignor zgomotele pe cat posibil dar cam de o saptamana in urechea cealalta, pe stanga am inceput sa aud un zgomot cum ar fi bataia inimii, nu in fiecare zi si nu e constant dar am avut zgomotul acela 2 zile persistand continu. acum nu-l simt dar sunt foarte speriata sa nu fie ceva grav! cu ocazia sarbatorilor nu am reusit sa ajung la medic dar o voi face cat de curand. Considerati ca e motiv de mers la urgente sau poate astepta pana trec sarbatorile? La multi ani va doresc si multa sanatate.
0
02-01-2010, ora 11:22
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
trebue sa aveti acasa un aparata de luat tensiune aarteriala.
суд mai des se simte pulsatia in ureche din cauza unui puseu de tensiune arteriala.
aveti grija la consulmul de sare si lichide.
0
02-01-2010, ora 14:28
wetson_cindy
Nu este medic/terapeut
wetson_cindy
Buna ziua, va multumesc mult de raspuns.Am sa verific tensiunea cat de des posibil, m-am linistit putin credeam ca e o problema de nerv..doresc sa specific faptul ca sunt fumatoare si cred ca si acest aspect are un impact asupra tensiunii, incerc sa ma las de ceva timp dar nu reusesc.. la medic ar trebui sa merg la control?si ce examen trebuie facut?
0
03-01-2010, ora 13:09
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
sigur trebue sa m, ergeti la control la ORL sa faceti audiograma. dupa care medicul ORL.. o sa va spuna la ce medic crede ca trebue sa mai mergeti la Cardiolog sau neurolog.
0
03-01-2010, ora 13:58
wetson_cindy
Nu este medic/terapeut
wetson_cindy
Buna ziua domnul doctor va multumesc pentru proptitudinea raspunsurilor dumneavoastra.Am facut programare la medic si va voi informa de rezultatul audiogramei.
0
06-01-2010, ora 13:17
wetson_cindy
Nu este medic/terapeut
wetson_cindy
Buna ziua domnul doctor, am fost la medic orl la control, audiograma se prezinta normal pe urechea stanga iar pe dreapta este la acelasi nivel ca audiogramele precedente( coboara de la 50 spre 70). Medicul mi-a spus ceva ce nici un alt medic nu mi-a mai spus..nervul este inca in viata si ca exista lichid in urechea mijlocie..mi-a recomandat un tomograf si rmf si posibilitatea unui tub timp de 6 luni pentru a ventila urechea dreapta. Despre urechea stanga mi-a spus ca bataile inimii pe care le aud se datoreaza presiunii deoarece sufar de rinita cronica de mai multi ani si mi sa dat tratament pentru o luna si apoi sa revin la control. ce parere aveti?
0
06-01-2010, ora 14:09
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
trimiteti audiograma pe mail
sau pe fax 0232 719020
0
31-08-2023, ora 23:29
Ioana Jay
Nu este medic/terapeut
Ioana Jay
Buna seara !
Ada, ce mai face sora ta? Cum a mai evoluat situatia ei?
Adaugă un comentariu / răspuns
69 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Implant cohlear: o nouă metodă de monitorizare ar putea ajuta la dezvoltarea unor implanturi mai performante
  • Copiii surzi cu întârzieri de învățare beneficiază de pe urma implanturilor cohleare mai mult decât de pe urma aparatelor auditive
  • Descoperirea unei gene ar putea duce la crearea unui medicament pentru surditate
  • Cu ajutorul terapiei genice, medicii au redat auzul copiilor cu surditate moștenită
  •