sunt intrigata
acum 7 zile, socrul meu cardiac a decedat cu toate ca a respectat indicatiile medicului MIHAILA MIHAELA de la fundeni, care nu se poate numi medic.in urma decesului in decurs de cateva ore toata fata i s-a innegrit.poate cineva sa-mi spuna cauza decesului, deoarece nici ambulanta nu a venit si nici medicul de familie nu s-a prezentat la fata locului sa constate cauza decesului, Verdictul de infarct a fost dat telefonic, ceea ce mi se pare un abuz imens, in fisa de externare apare diagnosticul de INSUFICIENTA DE VALVA[mitrala]dar cu recomandarea de a veni la control peste 6 luni.daca D.NA MIHAILA, a vazut ca este atat de grav de ce nu ne-a anuntat?de fapt ea trateaza toti pacientii cu un mare dispret.ce facem oameni buni ca murim cu zile daca nu iMBRACAM doctorii in bani, am ajuns niste cobai in mainile lor.Daca cineva stie care e cauza decesului cu asemenea transformare a culorii pielii in doar 7-8 ore va rog sa-mi spuneti, nu avem liniste pana nu aflam adevarul.cu mii de multumiri, va doresc numai sanatate!!!!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: