sunt insarcinata sau doar racita?

Acum cateva saptamani, eu si prietenul meu ne-am, , jucat"putin...am mimat actul sexual dar eram amandoi in lenjerie intima.De 5zile simt dureri in zona abdominala, uneori am impresia ca m doare si stomacul sau chiar intestinele...nici eu nu imi pot da seama exact in ce zona m doare.Menstruatia mi-a intarziat 1 saptamana...bn ca nu ar fi 1 data cand mi-ar intarzia cateva zile...dar acum sunt cat de cat ingrijorata.Am cautat p forumuri si am vazut mai multe pareri despre sarcina fara act sexual...se poate asa ceva sau doar am racit?Va rog spuneti-mi.
1 comentarii

deedy este tot posibilul sa fi racit.. A ejaculat in vaginul tau ? in ce a constat joaca voastra in lenjerie intima? s'a produs sau nua ctul sexual ?
daca'ti intarzie mai mult de 14 zile incearac un test de sarcina si mergi la ginecolog.
daca'ti intarzie mai mult de 14 zile incearac un test de sarcina si mergi la ginecolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.