Sunt insarcinata oare ?
Am avut un chiuretaj în ianuarie ciclul mi a venit pe 25 februarie după care mi a venit tocmai pe 1 aprilie. Pe data de 19 aprilie am avut contact protejat doar ca la sfârșitul actului a vrut sa ma ferească iar prezervativul a rămas în mine si el si a dat drumul afară, în prezervativ era doar lichidul acela preejeculator, l am scos repede și l am umplut cu apa si spart nu era, m am dus sa ma spăl. Am făcut ieri un test de sarcina care a iesit negativ. Am câteva dureri de burta dar ciclu absent și sunt foarte agitată și tristă si plang nu stiu deloc ce sa fac si imi este frica rau. va rog din suflet sa ma ajutați cu un sfat.
2 comentarii
In primul rind calmeazate si nu te stresa, aceasta poate fi cauza intirzierii menstruatiei... riscul de sarcina e foarte minim, aproape 0%.Nu iti fa griji, totul va fi bine
Multumesc mult, pana la urma mi.a venit si totul este bine. Am început sa iau pastile pentru reglare dar acum parca am o teama sa mai am vreun contact
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2help me: prezervativul a ramas in vagin
- 3prezervativul a alunecat in vagin... la cat timp trebuie sa iau postinor sau escapelle?
- 6Prezervativul a ramas in vagin.. Sunt insarcinata?
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 3prezervativ ramas inauntru
- 1S-a rupt prezervativului si a ramas varful in vagin !
- 1URGENT a ramas prezervativul in vagin
- 3prezervativul a ramas in vagin... ce ma fac?
- 4E urgent: prezevativul a ramas in vagin cateva secunde
- 1urgent - prezervativul a ramas in mine
- 2Prezervativ rupt si ramas in vagin
- 0probleme cu prezervativul
- 0Prezervativ rămas în vagin..
- 0Pot sa rămân însărcinată?
- 0Prezervativul a alunecat
- 3Prezervativul in vagin
- 7Problema in timpul actului sexual
- 3Prezervativ rămas în vagin
Mai multe informații despre: prezervativul ramas in vagin