Sunt insarcinata?

11-01-2019
Simona18Daniela
Nu este medic/terapeut
Simona18Daniela
Am avut un contact sexual pe 7 luna aceasta dupa cateva luni in care nu am fost activa sexual. Actul in sine a durat ceva si am simtit si dureri in timpul sexului. Pe data de 8 am observat scurgeri vaginale insotite de sange, menstruatia nu trebuie sa imi vina inca si sunt foarte ingrjoarata. Prima data am facut-o protejat dar dupa prima ejaculare partenerul meu s-a sters si a mai introdus o data penisul in vagin apoi a pus alt prezervativ. Este posibil sa fiu insarcinata?
4 comentarii
1
12-01-2019, ora 13:17
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Buna ziua

Exista riscul sa fiti insarcinata. Chiar daca partenerul s-a sters dupa ce a ejaculat, a ramas sperma pe "traiectorie", sperma care poate duce la sarcina.
0
12-01-2019, ora 14:29
Simona18Daniela
Nu este medic/terapeut
Simona18Daniela
Sangerarea poate fi din cauza unei sarcini? Pana acum au fost cateva picaturi dar in dimineata asta am vazut sangerari abundente. Pot aparea asa de repede simptomele sarcinii? Stiam ca primele simptome apar la cel putin 2 saptamani, e posibil ca sangerarea sa aiba alte cauze? As putea face un test de sarcina acum sau ar mai trebui sa astept?
1
12-01-2019, ora 15:44
Psihologie, Bucuresti
Sangerarea are alte cauze.

Semnele de sarcina apar in general dupa 3-4 saptamani de aceea si testul de sarcina este relevant dupa 3-4 saptamani de la presupusul risc.

Avand in vedere sangerarile si daca aveti un ciclu menstrual neregulat va recomand un control ginecologic plus analizele specifice. Este mai bine/sanatos/responsabil sa vedeti despre ce este vorba decat sa stati cu grija tot timpul
0
12-01-2019, ora 16:07
Simona18Daniela
Nu este medic/terapeut
Simona18Daniela
Problema ar fi ca am doar 16 ani si parintii mei nu stiu ca mi-am inceput viata sexuala, imi e frica sa le spun si in acelasi timp de reactia pe care o vor avea, sunt destul de stricti mai ales ca sunt " pocaiti" si considera inceperea vietii sexuale inainte de casatorie un pacat foarte mare, as vrea sa pot merge la un medic ginecolog insa imi e forte frica de reactia parintilor. Ma gandesc ca nu este vorba de o sarcina pentru ca din cate am citit sangerarile de implantare dureaza maxim 2 zile si nu sunt abundente, in cazul meu asta este deja a 3-a zi si abia acum sangerarea a devenit abundenta, ciclul mestrual ar fi trebuit sa imi vina pe 22 luna aceasta dar intre timp am avut si ceva probleme de sanatate cu anemia si am luat extrem de multe vitaminte plus ca am inceput sa iau de ieri antibiotice, ma gandesc ca este din cauza medicamentelor. Am facut momentan un test de sarcina si a iesit negativ deci ar trebui sau nu sa ma ingrijorez din cauza unei asa zise sarcini?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici