Prea multa pofta de s.

27-07-2024
nella2019
Nu este medic/terapeut
nella2019
Buna ziua. Am 33 de ani, si spre mirarea multora sunt virgina. Nu am avut nici o relatie care sa duca la altceva. Sunt momente cand imi vine chef de sex (am folosit autostimulare). Cum as putea sa-mi controlez aceste senzati?
2 comentarii
0
31-07-2024, ora 00:55
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Sa te masturbezi pana vei gasi persoana cu care sa te mariti, care, daca are minte, te va aprecia mult de tot pentru faptul ca esti fata mare.Barbatii adevarati apreciaza enorm fetele cuminti, nu curvulitele astea care merg din penis in penis.
0
05-08-2024, ora 11:39
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
De ce ai vrea sa controlezi aceste senzatii Nella? Sunt ceva firesc.
Dupa cum e si autosatisfacerea in acele momente. Important e insa sa nu inlocuiasca dorinta de a fi intr-o relatie.

Si poate ca ar fi util sa discuti cu un psihoterapeut despre felul in care te raportezi tu la faptul ca inca nu ai interactionat sexual pana la capat cu cineva. Felul in care privesti tu spre acest context poate fi corelat cu faptul ca nu se intampla interactiunea sexuala.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O nouă scală pentru cuantificarea dorinței sexuale și a fanteziilor erotice
  • Identificarea circuitului cerebral responsabil de respingerea sexuală la femele
  •