Sunt hipertensiv şi am ameţeli de aprox. 2 luni
Acum 4 luni am apelat la salvare, după ce în urmă cu 2 zile am simţit mici probleme(îmi fugea imaginea), m-au luat ameţelile. Atunci, medicii au găsit un puls mic şi tensiune mare, mi-au spus că nu e nimic grav, să urmez tratamentul, să informez medicul şi să mă "păzesc".
Analizele sângelui şi ecografia abdominală sunt ok, dar colesterolul, trigliceridele şi lipidele sunt mărite. Cardiologul mi-a făcut EKG şi ecografie cardiacă şi a spus că nu sunt probleme deosebite, sunt hipertensiv şi am uşoară steatoză hepatică. Iau Exforge 5 mg./ 160. mg., aspenter, aspacardin pentru HTA şi lipanthyl şi ezetrol pentru dislipidemie plus liv 52.
Tensiunea este sub control cu tratament - dar pulsul este foarte mic, în jur de 58-65 bpm.
De 2 luni am ameţeli uşoare dar şi mai puternice, aproape permanent, ce să fac?
Analizele sângelui şi ecografia abdominală sunt ok, dar colesterolul, trigliceridele şi lipidele sunt mărite. Cardiologul mi-a făcut EKG şi ecografie cardiacă şi a spus că nu sunt probleme deosebite, sunt hipertensiv şi am uşoară steatoză hepatică. Iau Exforge 5 mg./ 160. mg., aspenter, aspacardin pentru HTA şi lipanthyl şi ezetrol pentru dislipidemie plus liv 52.
Tensiunea este sub control cu tratament - dar pulsul este foarte mic, în jur de 58-65 bpm.
De 2 luni am ameţeli uşoare dar şi mai puternice, aproape permanent, ce să fac?
1 comentarii
Buna seara! O sugestie: ar fi bine sa faceti ECG Holter pentru monitorizarea frecventei cardiace, un consult neurologic si o ecografie Doppler a arterelor carotide( ateromatoza carotidiana????) si arterelor vertebrale; in functie de rezultatele la aceste investigatii, ne putem orienta catre un diagnostic si un tratament; numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: