sunt gravida?

Am avut ultimul ciclu pe 25 iulie data cand am inceput sa iau si anticonceptionale dar pe 9 am uitat sa iau pilula. Am luat pe data de 10 si pilula de cu o zi inainte si le-am continuat pana am terminat prima cutie dar menstruatia nu mi-a ma venit. Am facut 2 testuri de sarcina care au iesit negativ, unu pe data de 23 august si unu azi 28 august, nu am sintome de gravidanta deca k mi s-au intarit putin sani dar nici macar cat se intaresc de obicei inainte de ciclu, menstruatia mi-a intarziat mai bine de o saptamana cu toate k pana acum nu am mai avut probleme sa fie neregulata. Am incercat sa-mi fac programare la medicul ginecolog dar avand in vedere k programarea este la sfarsitul lunii septembrie va cesfatul vostru. Eu acum nu sunt in Romania si aici nu imi permit sa ma duk la o clinica privata pt a consulta sfatul unui medic inainte de data mai sus mentionata. Se poate sa fiu gravida si sa nu se vada in testul de sarcina, dupa cate zile de la data in care cred k am ramas gravida apare in testul de sarcina rezultatul exact? Cum pot afla ce se intamla, daca sunt sau nu gravida, sau dak am o alta problema? Va rog raspundeti-mi cat mai repede posibil pt k nu stiu ce trebuie sa fac...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare