Sunt diagosticata de otoscleroza... exista o clinica in Cluj pentru operatie?
Sunt diagosticata de otoscleroza si cred ca este necesar sa ma supun unei operatii pentru rezolvarea acestei afectiuni. Va rog sa-mi spuneti daca in mun. Cluj - Napoca exista o clinica unde se practica platinotomii laser si cat costa o astfel de operatie. Multumesc
5 comentarii
Spital Judetian ORL. prof. Cozgarea!
multumesc mult. am citit pe net ca astfel de operatii se efectueaza doar la Spitalul Militar Bucuresti.
sunt foarte curios sa aflu.. care sunt avantajele pentru Dvs. a platinotomiei cu laser !?
nu stiu exact, cred ca este cea mai moderna metoda de interventie chirurgicala si cu riscuri mai mici. daca aveti un sfat pentru mine va rog sa mi-l dati. nu am beneficiat de servicii medicale numai cand am nascut, stiu prea putin despre metodele de tratamente chirurgicale.
o interventie chirurgicala implica vizite la medic.. pana la interventie si dupa interventie la control !
cu cat clinica se afla mai aproape de casa.. cu atat este mai comod si mai putin costisitor !
operatia pentru otospongioza este inprincipiu aceiasi in toata lumea.. Nu prea conteaza cu ce este facuta acea gaura in placuta de os.. totul depinde de mana chirurgului. !
Dar mitul Laserului.. este bine cunoscut.. asa ca Dvs. decideti!
cu cat clinica se afla mai aproape de casa.. cu atat este mai comod si mai putin costisitor !
operatia pentru otospongioza este inprincipiu aceiasi in toata lumea.. Nu prea conteaza cu ce este facuta acea gaura in placuta de os.. totul depinde de mana chirurgului. !
Dar mitul Laserului.. este bine cunoscut.. asa ca Dvs. decideti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1088Otoscleroza bilaterala cu pierdere severa de auz
- 3otoscleroza bilaterala
- 3operatia de otoscleroza...
- 4otoscleroza
- 2operatie otoscleroza
- 0Operatia de osiculoplastie?
- 7otoscleroza bilaterala
- 0otoscleroza.
- 1Otoscleroza bilaterala
- 0Probleme postoperatorii otoscleroza
- 0otoscleroza postoperator
- 0Vertij
- 5otoscleroza se opereaza si in Brasov?
- 1Recomandati-mi un medic pentru otoscleroza
- 0Otoscleroza
- 19Operatie Otoscleroza
- 1Osteoscleroza
- 0Otoscleroză bilaterală
- 2Suspect de otoscleroza
Mai multe informații despre: Otoscleroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: