Sunt diagosticata de otoscleroza... exista o clinica in Cluj pentru operatie?

28-03-2009
valeri
Nu este medic/terapeut
valeri
Sunt diagosticata de otoscleroza si cred ca este necesar sa ma supun unei operatii pentru rezolvarea acestei afectiuni. Va rog sa-mi spuneti daca in mun. Cluj - Napoca exista o clinica unde se practica platinotomii laser si cat costa o astfel de operatie. Multumesc
5 comentarii
0
28-03-2009, ora 12:43
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Spital Judetian ORL. prof. Cozgarea!
0
28-03-2009, ora 19:52
valeri
Nu este medic/terapeut
valeri
multumesc mult. am citit pe net ca astfel de operatii se efectueaza doar la Spitalul Militar Bucuresti.
0
28-03-2009, ora 20:32
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
sunt foarte curios sa aflu.. care sunt avantajele pentru Dvs. a platinotomiei cu laser !?
0
28-03-2009, ora 21:16
valeri
Nu este medic/terapeut
valeri
nu stiu exact, cred ca este cea mai moderna metoda de interventie chirurgicala si cu riscuri mai mici. daca aveti un sfat pentru mine va rog sa mi-l dati. nu am beneficiat de servicii medicale numai cand am nascut, stiu prea putin despre metodele de tratamente chirurgicale.
0
29-03-2009, ora 08:32
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
o interventie chirurgicala implica vizite la medic.. pana la interventie si dupa interventie la control !
cu cat clinica se afla mai aproape de casa.. cu atat este mai comod si mai putin costisitor !
operatia pentru otospongioza este inprincipiu aceiasi in toata lumea.. Nu prea conteaza cu ce este facuta acea gaura in placuta de os.. totul depinde de mana chirurgului. !
Dar mitul Laserului.. este bine cunoscut.. asa ca Dvs. decideti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: