Stie cineba daca exista vreun tratament pt Stargardt?

23-06-2008
MAG1
Nu este medic/terapeut
MAG1
Sufar de maladia STARGARDT de la varsta de 13 ani si in prezent am 20 de ani si boala s-a agravat.
Daca cunoaste cineva un tratament sau o operatie chiar daca i in strainatate as dori sa aflu. astept raspunsuri - Va multumesc
4 comentarii
0
23-06-2008, ora 00:00
Pisoiash
Nu este medic/terapeut
Pisoiash
degenerescenta maculara se poate trata cu Carotenoid Complex. Carotenoid Complex este un nutritional integral natural, derivat din 7 fructe si legume. Merita sa incerci nu pierzi nimic. Este produs de compania. KP (CA)
0
24-06-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Din pacate, nu exista un tratament de vindecare a maladiei Stargardt; se fac cercetari privind terapia genica, terapia cu celule stem; iti recomand Nutrof 1cpr zilnic, permanent; numai bine
0
14-02-2012, ora 01:29
Focsaneanu
Nu este medic/terapeut
Focsaneanu
Sufar de maladia STARGARDT de la varsta de 9 ani si in prezent am 19.Daca cunoaste cineva vreun tratament sau opretatie si in strainatate as dori sa aflu va rog mult daca puteti sa ma ajutati. -. Va multumesc
0
16-01-2014, ora 22:26
anonim10
Nu este medic/terapeut
anonim10
buna ziua...am 27 de ani si la varsta de 14 ani mi s-a descoperit acesta boala STARGARDT...Am ajuns in punctul in care nu mai doream sa ies ziua din casa pt k nu vedeam nici la 2 metri si cand reuseam sa vad o persoana cunoscuta nu imi venea sa vorbesc cu ea deoarece ochii imi fugeau, mi-am dat seama de multe ori ca vb cu cinevva si ma uitam in alta parte fara voia mea.Am reusit sa trec peste partea asta deoarece am nascut o fetita perfect sanatoasa, dar acum k fetita mea a crescut si merge la gradinita mi-e foarte greu din nou sa ies pe strada in timpul zilei, dar nu am incotro, m-am resemnat.Partea cea mai ciudata este ca atunci cand soarele apune, deci se mai insereaza pot sa ies linistita din casa pt k vvad si la distanta de 10 metri, iar ochii n u mai imi fug, deci pot sa stau de vorba cu cineva si o ora uitandu-ma perfect in ochii lui.Mai pateste cineva care are aceasta maladie STARGARDT CEEA CE PATESC EU ZIUA SI SEARA?
Va rog sa imi raspundeti pt k sunt foarte dezamagita de ceea ce patesc.Multumesc!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.