maladia stargardt
am un baietel de 4 ani care are un situs inversus total. in urma unui consult oftalmologic de rutina mi s-a spus ca este suspect de maladia stargardt. as dori sa aflu daca totusi exista vreo legatura intre cele doua 'afectiuni'. poate ca totusi nu are aceasta maladie nenorocita care il poate orbi si este doar o caracteristica a lui, fiind atat de special.
s-a recomandat efectuarea unor teste ERG si PEV, pe care le vom efectua negresit, , medicul care l-a consultat a spus ca pe retina se vad niste remanieri pigmentare fine cu un aspect de 'argint'. va multumesc din suflet.
am uitat sa precizez faptul ca diagnosticul in urma consultului este de astigmatism hipermetropic compus de grad mic., iar suspiciunea este de maladie stargardt.
multumesc.
s-a recomandat efectuarea unor teste ERG si PEV, pe care le vom efectua negresit, , medicul care l-a consultat a spus ca pe retina se vad niste remanieri pigmentare fine cu un aspect de 'argint'. va multumesc din suflet.
am uitat sa precizez faptul ca diagnosticul in urma consultului este de astigmatism hipermetropic compus de grad mic., iar suspiciunea este de maladie stargardt.
multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Stie cineba daca exista vreun tratament pt Stargardt?
- 5este vreun tratament pentru Maladia Stargardt?
- 22Stie cineva ceva despre maladia Stargardt
- 7se transmite maladia stargardt?
- 8Existra tratament pentru boala stargard ?
- 1Boala Stargardt se vindeca?
- 2Exista tratament la boala stargard ?
- 0Beneficiaza cineva de pensie de handicap pt Stargardt?
- 0Maladia Stargardt / Neuropatia optica ereditara Leber
- 0Noutati maladia stargardt ?
Mai multe informații despre: maladia stargardt boala stargardt
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: