Stare postischemica

21-04-2011
MarilenaL
Nu este medic/terapeut
MarilenaL
Buna ziua! Am nevoie de un sfat de specialitate. Mama mea, in varsta acum de 79 de ani, a suferit in urma cu 6 ani un accident ischemic destul de sever. Mi s-a spus ca emisfera dreapta este complet distrusa. Pana de curand situatia a fost stationara. De cateva zile a devenit foarte nelinistita, striga, este nemultumita si chiar are o stare de neputinta.Probabil este normal. Imi aminteste de manifestarile ei din perioada cand a fost internata. Probabil a mai facut vreun "mic accident cerebral". Starea de nervozitate este de multe ori greu de indurat si cred ca ii inrautateste situatia. Cu mult timp in urma, datorita faptul ca trecea printr-o stare de depresie, intrucat a inteles la un moment dat ca nu se mai face bine si plangea mult, i s-a recomandat sa ia in permanenta o pastile de SERLIFT de 50 mg. Credeti ca daca ar lua 2 pastile pe zi ar ajuta-o sa se linisteasca?
Multumesc!
3 comentarii
0
23-04-2011, ora 19:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Parerea mea este sa nu cresti tu singurica, fara medicul care o are in ingrijire, doza de Serlift.Pana ajungi la el ii poti da un calmant din plante gen Persen sau Calmogen.Ar trebui vazuta de medicul de familie intai, consultata si controlata tensiunea arteriala...
0
26-04-2011, ora 09:39
MarilenaL
Nu este medic/terapeut
MarilenaL
Multumesc!
Asa o sa procedez. Am sa incerc chiar de azi cu unul din cele doua calmante pe care mi le-ati indicat si am sa solicit medicului de familie un control la domiciliu.
0
02-05-2011, ora 13:54
MarilenaL
Nu este medic/terapeut
MarilenaL
Buna ziua!
Multumesc pentru sfat! I-am administrat Calmogen, asa cum mi-ati recomandat si starea este mult ameliorata.
Nu stiu insa daca pot sa i-l administrez de acum, zilnic pe o perioada mai lunga...
Va doresc o zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.