Stare gripala
Buna dimineata. E duminica, dar tot sper sa fie un medic pe aici care sa raspunda.
Acum doua saptamani am avut o stare de raceala/gripa. Fiind la sfarsit de sapatamana, am procedat ca de obicei: bai calde, ceaiuri cu lamaie si paracetamol. Speram sa-mi treaca. Intre timp m-am simtit asa de rau, frisoane, dureri in piept, tuse seaca, transpiratie rece, 36 grade temperatura (mereu imi scade temperatura cand racesc), amorteli pe jumatate de cap, incat duminica dimineata m-am hotarat sa chem ambulanta. La UPU s-a confirmat gripa de tip B. Am fost trimisa la infectioase unde mi s-a prescris tratament. 5 zile, cu izolare. L-am facut. In acest timp, simptomele au mai scazut in intensitate dar nu au disparut.
De ieri, au aparut dureri in spate, in zona omoplatilor si intre ei. Azi, durerea coboara si spre rinichi.
Medicul de familie va fi abia luni dupa amiaza. Pe toate canalele ni se recomanda sa nu aglomeram urgentele. Au prioritate tinerii iar eu sunt batrana. Eu, acum ce fac? Ma simt iarasi foarte rau. Multumesc.
Acum doua saptamani am avut o stare de raceala/gripa. Fiind la sfarsit de sapatamana, am procedat ca de obicei: bai calde, ceaiuri cu lamaie si paracetamol. Speram sa-mi treaca. Intre timp m-am simtit asa de rau, frisoane, dureri in piept, tuse seaca, transpiratie rece, 36 grade temperatura (mereu imi scade temperatura cand racesc), amorteli pe jumatate de cap, incat duminica dimineata m-am hotarat sa chem ambulanta. La UPU s-a confirmat gripa de tip B. Am fost trimisa la infectioase unde mi s-a prescris tratament. 5 zile, cu izolare. L-am facut. In acest timp, simptomele au mai scazut in intensitate dar nu au disparut.
De ieri, au aparut dureri in spate, in zona omoplatilor si intre ei. Azi, durerea coboara si spre rinichi.
Medicul de familie va fi abia luni dupa amiaza. Pe toate canalele ni se recomanda sa nu aglomeram urgentele. Au prioritate tinerii iar eu sunt batrana. Eu, acum ce fac? Ma simt iarasi foarte rau. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Chiar imi este frica!
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 15Gripa sau varicela?
- 9Procupare excesiva fata de sanatate
- 6De vreo 2-3 luni am o umflatura la obrazul stang
- 4banuiesc ca sunt insarcinata si am facut gripa
- 1Gripa (febra, frisoane si fruntea si obrajii grei)
- 2bubite mici usturatoare pe fundul limbii, febra, stare de gripa
- 0Dieta in raceli si gripe
- 2Posibila gripa mai agresiva sau posibila pneumonie?
- 2Am avut gripa iar sarcina este in 6 saptamani in evolutie. Ce sa fac?
- 1Gripa - febra 39 cu algocalmin 500mg la 6 ore
- 3Simptome gripale de de durata mai lunga decat de obicei sau ceva mai periculos?
- 3Parkinson si gripa
- 1Posibilitatea unei gripe?
- 5Sinuzita cronica, gripa, simt ca lesin, ca ma pierd
Mai multe informații despre: Gripa simptome gripa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: