ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Stare gripala

22-03-2020
Adina/
Nu este medic/terapeut
Adina/
Buna dimineata. E duminica, dar tot sper sa fie un medic pe aici care sa raspunda.
Acum doua saptamani am avut o stare de raceala/gripa. Fiind la sfarsit de sapatamana, am procedat ca de obicei: bai calde, ceaiuri cu lamaie si paracetamol. Speram sa-mi treaca. Intre timp m-am simtit asa de rau, frisoane, dureri in piept, tuse seaca, transpiratie rece, 36 grade temperatura (mereu imi scade temperatura cand racesc), amorteli pe jumatate de cap, incat duminica dimineata m-am hotarat sa chem ambulanta. La UPU s-a confirmat gripa de tip B. Am fost trimisa la infectioase unde mi s-a prescris tratament. 5 zile, cu izolare. L-am facut. In acest timp, simptomele au mai scazut in intensitate dar nu au disparut.
De ieri, au aparut dureri in spate, in zona omoplatilor si intre ei. Azi, durerea coboara si spre rinichi.
Medicul de familie va fi abia luni dupa amiaza. Pe toate canalele ni se recomanda sa nu aglomeram urgentele. Au prioritate tinerii iar eu sunt batrana. Eu, acum ce fac? Ma simt iarasi foarte rau. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hormonii feminini ar putea proteja femeile de efectele gripei
  • Siguranța medicamentelor pentru gripă în sarcină
  • Eficiența vaccinului antigripal poate fi dată de gene
  • Bebelușii cu un frate sau o soră mai mare au un risc crescut de gripă
  • Răceală sau gripă? (Ghid simptome)
  • Gripa ar putea afecta sănătatea creierului
  •