Sinuzita cronica, gripa, simt ca lesin, ca ma pierd
Buna ziua as dori sa mi easpunda domnul doctor.Am o saptamana de cand trag de o gripa care a debutat cu temperatura dureri musculare ide gat si dureri de cap. Totul sa retras in jurul capului acum urechi infundate nasul ma ustura aerul il percep ca fiind gheata dar cel mai rau ma supara ochii ma dor sunt foarte sensibili si obositi tot timpul string ochii ca apoi sa simt o contractura dureroasa cu sensibilitate la lumina.Lucrez la calculator nu ptt lipsi o ora de la munca insa eu simt ca nu pot privi in el nu mi mai pot face treaba simt ca lesin ca ma pierd de la acele lumini ce ma sfatuiti ?
Am sinuzita cronica de multi ani insa acum cu gripa asta nu mai pot face fata.Am facut trei teste au oesit negative.Multumesc
Am sinuzita cronica de multi ani insa acum cu gripa asta nu mai pot face fata.Am facut trei teste au oesit negative.Multumesc
5 comentarii
1. Sinusita cronica poate sa fie..
A. De la infecții dentare sus sub sinus..
Faci un CT3D.. La un cabinet stomatologic modern. Acolo o sa vezi și rădăcină dinților și sinusurile
B. De la un reflux gastro esofagian în somn.
Asta tine de o Alimentație incorecta seara
2. Dacă acum e și febra.. Deja vorbim despre o Viroza.. Care poate fi gripa. Omicron. covid
Obligatoriu test.. Vorbit cu med. De familie
A. De la infecții dentare sus sub sinus..
Faci un CT3D.. La un cabinet stomatologic modern. Acolo o sa vezi și rădăcină dinților și sinusurile
B. De la un reflux gastro esofagian în somn.
Asta tine de o Alimentație incorecta seara
2. Dacă acum e și febra.. Deja vorbim despre o Viroza.. Care poate fi gripa. Omicron. covid
Obligatoriu test.. Vorbit cu med. De familie
Domnule doctor pe parea de sus nu mai am nimic din dantura.am placà nu stiiu de unde aceasta sinuzita.
Si da ieri am iesit pozitiv am deja 8 zile de simptome
As vrea sa va intreb cum pot scapa de acest nas care este infundat cu urechi iar vocea sunà specific racelii.nu am avut o forma geava capul mi a fost afectat cand ar trebui sa se remita aceste simptome pestru ca peste doua zile ar trebui sa fiu negativ iar eu fluier la propriu
Si da ieri am iesit pozitiv am deja 8 zile de simptome
As vrea sa va intreb cum pot scapa de acest nas care este infundat cu urechi iar vocea sunà specific racelii.nu am avut o forma geava capul mi a fost afectat cand ar trebui sa se remita aceste simptome pestru ca peste doua zile ar trebui sa fiu negativ iar eu fluier la propriu
Medicul de familie are schema corecta de tratament a persoanelor pozitiv covid
Buna ziua revin.am ramas dupa covid cu o durere in gat jos sub marul lui adam exact acolo unde inghit de fapt acesta a fost primul simptom la covid dar expectoram si nu mai durea am tras aer rece cred.Seara harai rau si se usuca secretiile acelea ca ma sufoca.Dimineata se rupe de acolo niste secretii dense verzui cu firicele de singe.Am fost astaz la med de fam care mia spus sa merg la orl dar intru de serrcici urmatoarele douo zle multumesc
GATUL... face parte din tractul digestiv. are acelas nerv si acelas sistem limfatic cu stomacul si intestinele
deci.. mediactia pentru covid... irita tractul digestiv, accenteza hiperaciditate un eventual reflux in somn..irita si mai tare gatul
deci Excludem tot ce este acru, lamai, vitC, citrice...usturoi...prajeli...
luam antiacide de supt sa scoatem iritatia si usturimea( dicarbocalm, gaviscon, rennie)
ungem mucoasa faringelui cu spreiuri Uleioase... faringo sprey, rinosun... sau orice ulai din plante, ulei in, ulei peste..tinut in gura si inghitit cae putin
deci.. mediactia pentru covid... irita tractul digestiv, accenteza hiperaciditate un eventual reflux in somn..irita si mai tare gatul
deci Excludem tot ce este acru, lamai, vitC, citrice...usturoi...prajeli...
luam antiacide de supt sa scoatem iritatia si usturimea( dicarbocalm, gaviscon, rennie)
ungem mucoasa faringelui cu spreiuri Uleioase... faringo sprey, rinosun... sau orice ulai din plante, ulei in, ulei peste..tinut in gura si inghitit cae putin
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 15Gripa sau varicela?
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 9Procupare excesiva fata de sanatate
- 6De vreo 2-3 luni am o umflatura la obrazul stang
- 4banuiesc ca sunt insarcinata si am facut gripa
- 4Gripa sau meningita?
- 2Remedii naturale pentru raceala si gripa
- 1Gripa (febra, frisoane si fruntea si obrajii grei)
- 0Dieta in raceli si gripe
- 2Am avut gripa iar sarcina este in 6 saptamani in evolutie. Ce sa fac?
- 1Gripa - febra 39 cu algocalmin 500mg la 6 ore
- 1Infectie care nu trece cu antibiotice plus complicatii
- 3Simptome gripale de de durata mai lunga decat de obicei sau ceva mai periculos?
- 3Parkinson si gripa
- 0Stare gripala
Mai multe informații despre: Gripa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: