Staphylococcus aureus
Buna ziua, stiu ca sau mai facut multe topicuri in legatura cu asta dar nu m-am lamurit :)
De vreun an jumate imi miroase foarte urat gura, initial am crezut ca e de la carii dar mi-am scos 2 masele cariate si dantura e perfecta acum dar mirosul nu a disparut! Sunt disperat. Acum o saptamana m-am convins sa merg la medic si mi-a dat sa-mi fac analize la scaun si gat... la scaun e totul bine, la gat au gasit staphylococcus aureus si streptococ beta sau ceva de genu.. acum i-au tratament cu antibiotice. Daca tratez astea, mirosul va mai aparea? Pentru ca am gasit acum vreo 2 luni si o biluta galbuie pe amigdalite si mie frica sa nu am cauzeum si sa persiste mirosul.. in afara de acea biluta n-am mai gasit dar am amigdalitele mari si au si cripte.
De vreun an jumate imi miroase foarte urat gura, initial am crezut ca e de la carii dar mi-am scos 2 masele cariate si dantura e perfecta acum dar mirosul nu a disparut! Sunt disperat. Acum o saptamana m-am convins sa merg la medic si mi-a dat sa-mi fac analize la scaun si gat... la scaun e totul bine, la gat au gasit staphylococcus aureus si streptococ beta sau ceva de genu.. acum i-au tratament cu antibiotice. Daca tratez astea, mirosul va mai aparea? Pentru ca am gasit acum vreo 2 luni si o biluta galbuie pe amigdalite si mie frica sa nu am cauzeum si sa persiste mirosul.. in afara de acea biluta n-am mai gasit dar am amigdalitele mari si au si cripte.
3 comentarii
mergi la ORL sa vaad si sa palpeze amigdalele
faci investigatii si pentru helicobacter pilori la gastrologie
faci investigatii si pentru helicobacter pilori la gastrologie
Am facut analize si pentro heliobacter si rezultatul a iesit negativ, doar la exudat mi-a iesit staphylococcus aureus si streptococ beta grupa c, ceva de genul... rezultatele sunt la mama. Am 18 ani si sunt din bacau
Tot ce vreau e sa scap de mirosul gurii, ma dispera... parca sa mai redus putin de cand iau tratament cu antibiotice.
Mie frica sa nu am si cauzeum, dupa tre s-o rezolv si pe asta..
Las aici o imagine de astazi, acum 10 min cu amigdalitele :)
http://postimg.org/image/t2egj61bd/
Credeti ca daca tratez bacteriile astea o sa scap de mirosul neplacut ?
Am uitat sa precizez ca limba e foarte incarcata dimineata
Tot ce vreau e sa scap de mirosul gurii, ma dispera... parca sa mai redus putin de cand iau tratament cu antibiotice.
Mie frica sa nu am si cauzeum, dupa tre s-o rezolv si pe asta..
Las aici o imagine de astazi, acum 10 min cu amigdalitele :)
http://postimg.org/image/t2egj61bd/
Credeti ca daca tratez bacteriile astea o sa scap de mirosul neplacut ?
Am uitat sa precizez ca limba e foarte incarcata dimineata
1. amigdalele sunt destul de mari in volum
am mai scris pe forum ca NUmai la personele care au reflux gastro-esofagina din copilarie.. amigdalele NU se micsoreaza in volum
2 asa ca chear daca helicobacter NU sa gasit
sigur, sigur o Gastrita cu hiperaciditate gastria ai !!!
am mai scris pe forum ca NUmai la personele care au reflux gastro-esofagina din copilarie.. amigdalele NU se micsoreaza in volum
2 asa ca chear daca helicobacter NU sa gasit
sigur, sigur o Gastrita cu hiperaciditate gastria ai !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1cazeum
- 5Chist amigdale ?!
- 3Amigdalita cronica cazeoasa
- 3Amigdale criptice cu cazeum, sau altceva?
- 1Produs farmaceutic pentru inlaturarea cazeumului / pietrelor de pe amigdale
- 10Pietre la amigdala dreapta
- 1Ajutați-mă - pietricele pe amigdale
- 1Amigdalita cronica cazeoasa
- 3Criptoliza
- 3Durere in gat mai jos
- 1Durere ganglion
- 2Streptococ g
- 1Cocainaaa?
Mai multe informații despre: cazeum cripte pe amigdale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: