spuha in exces
buna! am 75 de ani si de 1 an am multa spuha care vine pana in gat si nu o pot elimina mai ales seara cand ma pun in pat si ma racesc gfoarte des. acum de exemplu am ragusit pt ca acum 2 nopti am tot facut din gat foart mult pt ca spuha se pune in gat si parca i, mi ia aerul si tre sa tusesc scurt sa mearga din gat.am fost la orl si e totul ok am facut si raze la olamanii si acolo sint bn, am fost si la oncologoie pt ca in urma cu 6 ani am avut carcinon sinus piriform drept si acolo m, au gasit bn.va rog sa, mi dati si dv un spat sau un medicament tratament cdeva. va multumesc!
8 comentarii
Buna ziua. Daca spuneti ca toate investigatiile sunt in regula, atunci poate v-ar ajuta un tratament cu Erdomed - 1 cp x 3 ori/zi, 10 zile apoi 1 cp x 2 ori/zi + Bronchovaxom - 1 plic/zi, dimineata pe stomacul gol, 10 zile/luna, 3 luni consecutiv.
multumesc mult! deci erdomedu dupa 10 zilese ia 2 pe zi unu dimineta unu seara timp de 3 luni sau cate zile se ia cate 2?
Spuneti-mi, sunteti si fumator sau, in afara de carcinomul mentionat, va stiti cu boala pulmonara cronica (ex bronsita cronica, BPOC)?
nu am avut alta boala si de fumat am fumat mult aproape un pachet pe zi dar de 2 luni fumez 3 maxim 5 pe zi deoarece iau ceva pastile pt inima digoxin si sintrom dar nu am putut renunta total la tigari. dupa intrebarea dv am citit ce este bpoc si ceva simptome am inafara de invinetirea pieli.ce analize ar trebui facute sa vad daca am bpoc.la plamani am facut radiografie. multumesc si astept raspuns!
mentionez ca locuiesc la tara si muncesc in gradina, merg la padure nu obosesc foarte tare totus la 75 ani mai obo, tot ce ma deranjaza este aceasta sputa care sera cand ma pun in pat ma dispera mai am ziua dar mai rar si in ultimp am slabit putin desi mamanc fb.daca aveam boc se vedea la radiografie la plamani? ( este vorba de tatal meu care este la mn de 2 zile nu stiu unde sa-l mai duc pentru sputa asta)
Buna ziua. Ar putea fi vorba despre o bronsita cronica sau chiar BPOC. Pentru diagnosticul BPOC este necesar sa faceti si o spirometrie. Sa ia Erdomed pentru 3 luni, dupa cum am recomandat mai sus. Ar fi bine sa faceti si un consult pneumologic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Problema: sputa mucoasa cu punctulete maronii
- 5Expectorez sputa +dureri in piept
- 5Sputa galbena! Infectie sau ingrijorare mare?
- 1Sputa urat mirositoare
- 3tuse, sputa, raguseala
- 11mama are Parkinson,.. o sa aiba sputa abundenta?
- 1simptome neclare respiratorii
- 1Bronsita/Tuberculoza?
- 5Sputa maronie/ roza
- 1Flegma în piept
- 3Sputa bruna/negricioasa
- 1Culoare maro in sputa si senzatie de nod in gât după ce m-am lăsat de fumat
- 0Sputa albă curată cu mici particule gri ( ca scrumul de Țigara)
- 3Ce este?
Mai multe informații despre: sputa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: