spondiloza cervicala?
buna.am o problema de ceva vreme in zona cervicala, partea stanga toata zona capului de la gat pina dupa ureche parca o simt amortita, am dureri la apasare, simt ceva inflamatii venoase, urechea o simt infundata, si de multe ori ca o semiparezape toata partea stanga, , , , , durerea o simt si in partea dreapta cervical dar mai slab decat pe stanga...problema este ca mai am unele puncte pe partea stanga, unul fiind sub omoplat si celalalt in fata in zona sternului pe sanul stang.niste dureri, niste blocaje as zice..care mi se reflecta pina jos pe picior, dureri de articulatii si de incheieturi care imi blocheaza piciorul stang din sold, uneori am probleme la mers...mentionez ca am venit de curand din italia unde am depus o munca fizica mai dura, de la care am ramas cu dureri pe coloana si in zona bazinului.practic simt ca ma dor toate oasele si coloana, imi amortesc mainile si picioarele...nu tot timpul dar ma ingrijoreaza starile alea de semiparalizie pe stanga, , , , , , nu stiu ce medic sa consult.neurolog?reumatolog?fizioterapeut?s-ar putea sa fie vorba de ceva artere infundate sau...pe baza de circulatie(am o circulatie sanguina proasta)...???mentionez ca sant fumatoare..va rog sa-mi dati un raspuns.poate fi ceva grav???
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ameteli puternice
- 11spondiloza
- 14Fizic sau psihic?
- 32Sa fie oare spondiloza cervicala?
- 17dureri de maini
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 13spondiloza cervicala si tiuit continuu
- 3Poate fi doar spondiloza cervicala?
- 28spondiloza sau anxietate?
- 2Spondiloza cervicala?
- 7spondiloza cervicala?