Va rog urgent -poate fi zona zoster?
De cateva luni am mancarimi piele si roseata in zona cervicala in spatele gatului.Uneori dureri mari de cap.Vedere incetosata uneori.Am mers facut rmn cap totul e ok.trebuie sa fac ai la coloana pt ca am spondiloza.
Totusi zilele trecute am avut intepaturi mari zona cervicala.si ziua si noaptea.stiu ca poate fi de la cervicala dar am citit ca poate fi zona zoster fara eruptie.se sinte ca si cum e un nerv inflamat.Sau e posibil sa fie alt virus sau o nevralgie postherpetica? Nu am febra am uneori o caldura si roseata ib fata dar termometrul nu arata febra.Mentionez ca uneori ma dor si alte oase si dupa durere apare mancarime si roseata.poate fi doarnun raspuns inflamator ?Va rog dati.mi un sfat.am dat atatia bani ib ultimele 2 saptamani pr la doctor8 ca nu mai am nici bani sa ma duc.ultimii bani tre sa ii dau pe un rmn maine la coloana.Dar daca e zoster? Nu ma ajuta nimic rmn.ul.
Totusi zilele trecute am avut intepaturi mari zona cervicala.si ziua si noaptea.stiu ca poate fi de la cervicala dar am citit ca poate fi zona zoster fara eruptie.se sinte ca si cum e un nerv inflamat.Sau e posibil sa fie alt virus sau o nevralgie postherpetica? Nu am febra am uneori o caldura si roseata ib fata dar termometrul nu arata febra.Mentionez ca uneori ma dor si alte oase si dupa durere apare mancarime si roseata.poate fi doarnun raspuns inflamator ?Va rog dati.mi un sfat.am dat atatia bani ib ultimele 2 saptamani pr la doctor8 ca nu mai am nici bani sa ma duc.ultimii bani tre sa ii dau pe un rmn maine la coloana.Dar daca e zoster? Nu ma ajuta nimic rmn.ul.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8atacuri de panica sau spondiloza cervicala?
- 3Vad prost la distanta
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 140Spondiloza cervicala?
- 5dureri de cap zilnice
- 28spondiloza sau anxietate?
- 8sinuzita? spondiloza?
- 0Ameteli: spondiloza, scleroza, calciu
- 7dureri ciudate de spate.. la radiografie: spondiloza cervicala, ciocuri si cifoza
- 1va rog dle doctor am nevoie de un raspuns.Spondiloza?
- 5ameteli la schimbarea pozitiei corpului
- 2Coloana cervicala
- 3spondiloza cervicala
- 7Spondiloza cervicala
- 4Dureri de spate - spondiloza cervicala
- 1Spondiloza cervicala da dureri de cap la nivelul frunții in dreptul nasului
- 0Spondiloza.
- 1Spondiloza cervicala, Nevralgie arnold bilaterală
- 1Am nevoie de ajutorul vostru
Mai multe informații despre: Spondiloza cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: