splina
![homereg](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
cam de vreo 7 zile simt dureri surde chiar sub coate in partea stg. La apasare aceste dureri sunt mai acute. Deasemenea la momente de tuse aceste dureri devin foarte acute. ( ma ia transpiratia !!)
Momentan sunt in Germania si nu am curaj sa ma prezint aici la medic, iar din discutii purtate cu diversi a reiesit ca ar putea fi splina.
Este aceasta ??...daca da ce ar trebui sa fac.???
Mentionez ca peste saptamina am facut destul efort fizic, si nu ma deranjat tare la dureri, dar dupa criza de tuse ( un unec cu mincare!!) am crezut ca ma iau toti sfintii !, si am ramas apoi cu dureri mai accentuate in zona stg. timp de 24-30 ore. Acum mau mai slabit durerile dar la apasare tot mari sunt. Noroc ca nu ami tusesc.
As dori un raspuns la acestea, daca se poate.
Va miltumesc.
mircea
Momentan sunt in Germania si nu am curaj sa ma prezint aici la medic, iar din discutii purtate cu diversi a reiesit ca ar putea fi splina.
Este aceasta ??...daca da ce ar trebui sa fac.???
Mentionez ca peste saptamina am facut destul efort fizic, si nu ma deranjat tare la dureri, dar dupa criza de tuse ( un unec cu mincare!!) am crezut ca ma iau toti sfintii !, si am ramas apoi cu dureri mai accentuate in zona stg. timp de 24-30 ore. Acum mau mai slabit durerile dar la apasare tot mari sunt. Noroc ca nu ami tusesc.
As dori un raspuns la acestea, daca se poate.
Va miltumesc.
mircea
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Toxine?
- 1Stare Generala de rau
- 0Administrare elontril
- 1Fasciculatii musculare pe tot corpul/ zbateri de muschi psihoza
- 0Am o tuse seaca si urata de cand am fumat de pe internet
- 1Rmn in sarcina
- 1Problema la nivelul mainilor
- 4Simptome ciudate, care ar putea fi cauzele?
- 3Amețeli și presiune in cap
- 3Ii acceptat HOLTER TA in familie ?