Sper sa raspunda cineva. Trebuie operatie sau se poate recupera cu fizioterapie?
Buna ziua!
Mama mea are urmatoarea dilema:
1. Trebuie operatie sau se poate recupera cu fizioterapie?
2. Daca trebuie operatie se poate amana 2-3 luni sa nu mearga acuma in perioada asta cu starea de urgenta si toata nebunia?
O a doua parere ar fi extrem de apreciata. Multumesc anticipat!
Rezultat RMN: https://www.dropbox.com/sh/6qxj7nm8c2drc9s/AAB8ZlNR1UQ7Z8HpeMblyScma?dl=0
Diagnostic: Semne de tendinoza de supraspinos cu ruptura transfixianta cvasi-totala.
Mama mea are urmatoarea dilema:
1. Trebuie operatie sau se poate recupera cu fizioterapie?
2. Daca trebuie operatie se poate amana 2-3 luni sa nu mearga acuma in perioada asta cu starea de urgenta si toata nebunia?
O a doua parere ar fi extrem de apreciata. Multumesc anticipat!
Rezultat RMN: https://www.dropbox.com/sh/6qxj7nm8c2drc9s/AAB8ZlNR1UQ7Z8HpeMblyScma?dl=0
Diagnostic: Semne de tendinoza de supraspinos cu ruptura transfixianta cvasi-totala.
2 comentarii
Buna ziua.
in primul rand nu se stabileste necesitatea unei interventii chirurgicale dupa rezultatul RMN, dar din ce pot vedea nu este de operat.
este indicat consultul de specialitate.
Dr. Alin Pandea
in primul rand nu se stabileste necesitatea unei interventii chirurgicale dupa rezultatul RMN, dar din ce pot vedea nu este de operat.
este indicat consultul de specialitate.
Dr. Alin Pandea
O veste îmbucurătoare. Sunt bucuros că nu e de operat 100%. M-am mai liniștit. Mulțumesc pentru răspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ruptura tendon deget - imobilizare corecta?
- 0Ruptura partiala tendon achilian
- 2Operatie tendon
- 1Chirurgia mainii - tendoanele rupte de la degete, diagnostic de artropatie jacoud
- 2La cât timp de la operație ruptura tendon ahilian stâng pot conduce masina? Ms
Mai multe informații despre: ruptura de tendon
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: