spasme musculare in diverse parti ale corpului..
Va rog mult sa-mi raspundeti cu un sfat sau o solutie pentru urmatoarea problema:
Involuntar si aparent fara motive am inceput sa am spasme musculare in diverse parti ale corpului, preponderent umarul drept si stomac.
Care ar fi motivul?
Multumesc anticipat!!!
Involuntar si aparent fara motive am inceput sa am spasme musculare in diverse parti ale corpului, preponderent umarul drept si stomac.
Care ar fi motivul?
Multumesc anticipat!!!
5 comentarii
Spasmele musculare pot avea mai multe cauze, cum ar fi : o suprasolicitare a musculaturii, afectiuni ale glandei tiroide, o alimentatie deficitara in anumite principii alimentare, consumul de alcool, stresul, anxietatea etc.
In care din aceste situatii credeti ca va incadrati sau de care va apropiati ?
Pentru a va putea ajuta ar trebui sa cunosc mult mai multe date despre dumneavoastra, in cazul in care doriti sa le oferiti.
Cu stima si respect:
dr Petre Muresan
In care din aceste situatii credeti ca va incadrati sau de care va apropiati ?
Pentru a va putea ajuta ar trebui sa cunosc mult mai multe date despre dumneavoastra, in cazul in care doriti sa le oferiti.
Cu stima si respect:
dr Petre Muresan
Cred ca m.as incadra in alimentatia deficitara, mai ales ca urmez o dieta datorata de o gastrita si poate stres, intrucat sunt implicat in multe activitati.
va multumesc pentru promtitudine si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
sanatate!
va multumesc pentru promtitudine si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
sanatate!
Nu am cunostinte ca as avea probleme cu glanda tiroida.
Mentionez ca iau tratament cu VENTER(3/zi) si NOLPAZA(1/zi), ceaiuri, propolis, miere si vitamine ALIVE (1/ZI)
Mentionez ca iau tratament cu VENTER(3/zi) si NOLPAZA(1/zi), ceaiuri, propolis, miere si vitamine ALIVE (1/ZI)
In primul mesaj pe care vi l-am trimis v-am dat date cu caracter general. Pentru a putea spune mai precis ce se intampla, ar trebui sa faceti o serie de investigatii.
Desigur, daca doriti.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Desigur, daca doriti.
Cu stima:
dr Petre Muresan
copilul meu de 6 ani are spasme musculare de 1 an. a avut streptococ a. poate e de la el poate e de la stresul de la inot.face inot de performanta. mam fost la pediatru si ne-a trimis la endocrinologie si i-a gasit nodul la glanga tiroida vascularizat de 1 cm.am facut analizele toate si au iesit bine.
credeti-ma ca as merge undeva sa il vada niste doctori buni sa stiu ce sunt cu spasmele acestea.as merge dar unde?
credeti-ma ca as merge undeva sa il vada niste doctori buni sa stiu ce sunt cu spasmele acestea.as merge dar unde?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5spasme musculare
- 3spasme musculare
- 2Spasme inainte de culcare
- 6E posibil ca o persoana cu dementa alzheimer sa manifeste spasme puternice?
- 6durere de la proteza fixa
- 4cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 2Spasme musculare la umar non-stop
- 1Spasme cand sunt pe cale sa adorm
- 2Tulburari de miscare
- 1Fasciculati musculare
- 2Extractie, spasme faciale
- 24Fasciculatii musculare si furnicaturi, posibil scleroza multipla?
- 2Tremur sub ochi - spasme care apar spontan.
- 16Furnicaturi, spasme musculare, durere de muschi
- 2Miscare involuntara a capului
- 1Spasme musculare inferioare, superioare, buze, oculare
- 9Oboseala extrema, nevoie de somn, stari de lesin, tremor in corp si urticarie
- 3Spasm obraz sub ochi
Mai multe informații despre: Spasmele musculare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: