Sotul meu nu mai vrea sa facem dragoste
Suntem impreuna de 3 ani si avem un copil de 6 luni. inainte sa raman insarcinata faceam dragoste foarte des chiar si de 2-3 ori pe zi, uneori abia ii faceam fata.avea un apeti iesit din comun si imi placea. chiar si cand eram insarcinata nu se putea abtine. am avut contact chiar si in a 9-a luna de sarcina chiar si cu o zi inainte sa nasc, insa de la o vreme sunt fericita daca avem contact de 2 ori pe saptamana. am incercat sa discut cu el, imi zice ca e obosit, epuizat, munceste la fel ca intotdeauna. oare o fi din cauza ca m-am ingrasat, sau ce sa fie oare? gaseste tot felul de motive. sunt disperata nu stiu ce sa fac, nu ma mai simt la fel de iubita, caut raspunsuri, ma intreb daca ar putea sa ma insele, ar fi si asta o explicatie, dar nu cred ca ar face asta, in plus imi zice unde pleaca mereu si vorbim si la telefon foarte des. poate exista vreo solutie de care sa nu stiu. ma poate ajuta cineva?
3 comentarii
sotul tau a asistat la nastere?am auzit de cazuri in care sotii au asistat la nasterea copilului si au ramas traumatizativazand prin ce chinuri trece femeia aducand pe lume un copil, refuza sa se mai atinga de ea de teama sa nu ii faca rau.incearca sa discuti cu el pe tema asta si explica-i ca e normal ca femeia sa sufere la nastere dar nu iti face rau daca faceti dragoste, ba chiar iti face placere.bafta.
Daca ai incerca sa destinzi atmosfera, sa faci un cadru perfect sexului(o tinuta indecenta, miscari lascive.o baie cu muta spuma etc) o sa fii surprinsa cat de rezultate!
sau poate ca i-e frica ca-i mai trantesti vreun copil.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13care este varsta ideala pentru a-ti incepe viata sexuala?
- 5am un sot dornic mereu de sex.. eu niciodata, niciodata nu am simtit nevoia
- 4sex pe internet
- 4Am reusit.. mi-am inceput viata sexuala, totul este ok
- 4un act sexual fara finalitate?!
- 3Identitate sexuala...
- 23lipsa apetit sexual. ce e de facut?
- 19sotia ma respinge
- 21problema atractie sexuala dupa casnicie
- 4Sex prea mult, prea putin ?
- 4dorinta sexuala hipoactiva
- 8Relatii intime cu partenera
- 5sotia mea nu mai vrea sa faca dragoste cu mine
- 14Se intampla doar in mintea mea?
- 11Stresul, dusmanul tandretei si a sexului ?
- 5iubitul meu nu ma mai doreste...
- 531Casatorit, 2 copii. Sotia ma respinge.
- 5reinceperea vietii sexuale dupa 2 luni de tratament si abstinenta dar cu probleme
- 6Sos - Imi place sa fac dragoste 4-5 dati pe saptamana in schimb sotia 1 Max 2
Mai multe informații despre: Aversiunea sexuala Importanta sexului in cuplu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: