SLEROZA MULTIPLA
Buna ziua! As dori sa aflu de la dv daca pentru scleroza multipla exista vreun tratament?
Un prieten de 31 de ani s-a ales cu aceasta boala in urma cu 6 ani. El pentru a se putea deplasa foloseste cadrul dar are si o slabicuine in mana dreapta.Boala s-a manifestat" USOR SI LENT MI-AM PIERDUT ABILITATILE MOTRICE AJUNGAND LA CADRU SI CARJA DE MERS, IN EXTREMELE VIZUALE S-D VAD DUBLU, OBOSESC REPEDE, UNELE AMORTELI PE CORP" asa si-a descris boala de care sufera.
Daca se poate sa-mi dati raspuns cat mai repede.Multumesc
Un prieten de 31 de ani s-a ales cu aceasta boala in urma cu 6 ani. El pentru a se putea deplasa foloseste cadrul dar are si o slabicuine in mana dreapta.Boala s-a manifestat" USOR SI LENT MI-AM PIERDUT ABILITATILE MOTRICE AJUNGAND LA CADRU SI CARJA DE MERS, IN EXTREMELE VIZUALE S-D VAD DUBLU, OBOSESC REPEDE, UNELE AMORTELI PE CORP" asa si-a descris boala de care sufera.
Daca se poate sa-mi dati raspuns cat mai repede.Multumesc
2 comentarii
Prietenul dv pare a suferi deja de SM intr-un stadiu destul de avansat. Este foarte important sa incerce un tratament naturist, singurul care ofera oarecare sanse in aceasta boala foarte serioasa. In mod special, un tratament prin apipunctura ar fi indicat.
ma numesc mihaela, sufar de ataxia friederich, am descoperit in 2005 ca port sindromul, nu fac nici un tratament, ma deplasez doar cu ajutorul cuiva, as dori sa stiu ce probabilitate exista ca fetita mea de 9 ani sa mosteneasca acest sindrom tinand cont ca si fratele meu in varsta de 49 ani are aceasi boala.Mentionez ca sotul meu este sanatos.Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 2În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament