Sinuzita sfenoidala cronica
Buna seara,
In urma unui RMN facut, mama mea a fost diagnosticata cu sinuzita sfenoidala cronica.Doctorul i-a recomandat operatie, a specificat ca este o operatie mai profunda, insa mama mea a refuzat.
De curand, a inceput sa aiba iar dureri de cap, ameteli, vertijuri, ia ketonal mereu pt. ameliorarea durerii.I-am spus sa mearga la doctor, am insistat, insa refuza. Nu vrea sub nicio forma.
Ce pot face in acest caz? Cat de grava este aceasta sinuzita?
In urma unui RMN facut, mama mea a fost diagnosticata cu sinuzita sfenoidala cronica.Doctorul i-a recomandat operatie, a specificat ca este o operatie mai profunda, insa mama mea a refuzat.
De curand, a inceput sa aiba iar dureri de cap, ameteli, vertijuri, ia ketonal mereu pt. ameliorarea durerii.I-am spus sa mearga la doctor, am insistat, insa refuza. Nu vrea sub nicio forma.
Ce pot face in acest caz? Cat de grava este aceasta sinuzita?
1 comentarii
1 nu este obligatoriu acele dureri, ameteli si vertij..sa fie de la sinuisita
mai cu seama ca e cronica.., nu este un proces purulent acut
2nasul trebuei desfundat cu spreiuri, ca sa fie respiratia nazala perfecta si atunci se mai dreneaz din sinus
3.. se Verifica frecvent tensiunea arteriala
4 se tine cont de digestie si de regimul alimentar..fiindca calitatea sangelui buna sau rea..se face in intestine si ficat. din ce punem in farfurie si cate lichide consumam
5 simtomele de ameteala si vertij..sunt semne de proasta circulatie cerebrala si necesita tratament corect la neurologie sau ORL + regimul coret alimentar
mai cu seama ca e cronica.., nu este un proces purulent acut
2nasul trebuei desfundat cu spreiuri, ca sa fie respiratia nazala perfecta si atunci se mai dreneaz din sinus
3.. se Verifica frecvent tensiunea arteriala
4 se tine cont de digestie si de regimul alimentar..fiindca calitatea sangelui buna sau rea..se face in intestine si ficat. din ce punem in farfurie si cate lichide consumam
5 simtomele de ameteala si vertij..sunt semne de proasta circulatie cerebrala si necesita tratament corect la neurologie sau ORL + regimul coret alimentar
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sinusita sfenoidala?
- 4dupa operatia de sinuzita sfenoidala, este dependent de picaturi
- 4Radiografie pt diagnostic corect sinuzita
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 8sinuzita sfenoidala dreapta - tratament
- 1Sinuzita sfenoidala
- 1Sinuzita sfenoidala dreapta
- 0detalii despre operatie de SINUZITA SFENOIDALA
- 3Sinuzita sfenoidala cronica acutizata si sinuzita maxilo-etmoidala cronica pe dreapta
- 5Sinuzita
- 0Sinuzita sfenoidala
- 5Presiune nas, ochi, ameteli !
- 2Ajutati.ma - sinuzita maxilara partea dreapta si sfenoidita
- 0Sinuzita sfenoidala
- 0Sinuzita acută sfenoidala
- 3Remediu ameteala sinuzita sfenoidala cronica
Mai multe informații despre: sinuzita sfenoidala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: