Sinuzita frontala
Buna ziua sunt un caz disperat din 2009 pot spune ca sunt ca la închisoare, nu pot avea contact cu aerul mai jos de 20 de grade Celsius începe sa m-a doară groaznic si îmi curge un lichid din nas.am fost operata in 2009 de sinuzita frontala si de atunci am mai făcut încă 5 operaţii ultima am făcut-o pe data de 27 Septembrie 2014 la spitalul CFR Cluj la Profesorul Albu.dupa doua saptamâni am făcut infecţie din nou.am luat toate medicamentele posibile, am făcut aerosoli, si nimic Degeaba nicio schimbare.mi se umfla toată fata cu frunte, ochi, si gura.va implor ajutaţi-mă sa simt si eu ca sunt un om normal fiindcă stau numai in casa.acum as vrea sa fac din nou o alta operaţie dar nu ştiu exact daca o sa dea rezultat.nimeni nu îşi explica de ce fac infecţie din nou după fiecare operaţie sa întâmplat la scurt timp după sa fac din nou infecţie si sa am aceleaşi dureri.va rog sa îmi răspundeţi si sa îmi Spune-ţi ce as putea sa fac si unde sa merg sa m-a pot trata si eu de aceasta sinuzita.va mulţumesc anticipat
1 ati facut radiografii la radacina dintilor de sus, desub sinus???
2 ati fost la consultatie la un medic Maxilo-facial ???
2 ati fost la consultatie la un medic Maxilo-facial ???
As avea nevoie de ajutorul d-voastra pentru a va da cu parerea. Am ameteli continuu plus atunci cand merg mi se inmoaie picioarele, zi si noapte de vreo 2 saptamani. Am mers la ORL si s-ar putea sa fie de la urechea interna. Fac tratament cu Betaserc, apa de mare, Boramid, Acutil si B-uri plus Indapamid. Acest tratament nu m-a ajutat cu absolut nimic, ma simt la fel, ametelile nu au scazut. Analizele la sange sunt cat de cat bune, la inima la fel, cu exceptia tensiunii care se mai ridica din cand in cand. Dar alte simptome nu am nimic, nu am nici un fel de durere...oare de la ureche o fi? La ce ar trebui sa mai fac investigatii?
am mai scris pe forum
1 ameteala de la Urechi..este strict Rotatorie..se invarte casa si lucruruile in jurul Dvs cand Va culcati pe o anumita parte
2 celelalte simptome de intabilitate si ameteala sunt neurologice si tin strict de probleme de circulatie cerebrala
3 din cele descrise.. nu prea inteleg pentru ce sa dat BOramidul???
si de ce NU sa facut manevra Epley ( DACA intradevra vertijul este de la urechea... dar nu cred)
4 sfatul este sa consultati un medic ORL, din clinica ORL.de dorit in oras universitar
sa cititi tot ce am scris despre alimentatia corecta si cum influenteaza unele alimente vascozitatea sangelui si circulatia cerebrala
1 ameteala de la Urechi..este strict Rotatorie..se invarte casa si lucruruile in jurul Dvs cand Va culcati pe o anumita parte
2 celelalte simptome de intabilitate si ameteala sunt neurologice si tin strict de probleme de circulatie cerebrala
3 din cele descrise.. nu prea inteleg pentru ce sa dat BOramidul???
si de ce NU sa facut manevra Epley ( DACA intradevra vertijul este de la urechea... dar nu cred)
4 sfatul este sa consultati un medic ORL, din clinica ORL.de dorit in oras universitar
sa cititi tot ce am scris despre alimentatia corecta si cum influenteaza unele alimente vascozitatea sangelui si circulatia cerebrala
Am fost diagnosticata cu sinuzita frontala in urma unei radiografii. Am pleoapele foarte lasate si dureri de cap si presiune in zona superioara a capului si deasupra sprancenelor. Problema durezea de 5 luni de zile in care am incercat steroizi pt nas, amoxacilina, medicamente anti-alergice, apa de mare, sinupret si altele. Nimic nu funtioneaza si nu mai stiu ce varianta sa mai abordez. Sfatul dvs. ar fi foarte util si apreciat. Multumesc mult!
An nevoie de un sfat urgent, mai stau 3 zile in tara si nu vreau sa plec cu problema nerezolvata. Va rog, multumesc!
doar un medic ORL care vede si radiogfaia si nasul pacientului poate sa spuna despre cauza acele sinuzite
daca este deviatie sept nazal sau o rinit ahipertrofica sau polipoza nzala.. care blocheaza aerisirea sinusului
NU ajuta nimic..decat interventia chirurgicala in nas sa deblocheze sinusul
daca este deviatie sept nazal sau o rinit ahipertrofica sau polipoza nzala.. care blocheaza aerisirea sinusului
NU ajuta nimic..decat interventia chirurgicala in nas sa deblocheze sinusul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 85Sinuzita mai veche care recidiveaza foarte des
- 3la ce spital sa ma operez?
- 6opacifierea sinusurilor - sinuzita.
- 5sinuzita - tratament natural
- 5Scleroza amiotrofica
- 16tratament sinuzita
- 3sinuzita, polipoza sau, si ceva mai grav
- 6Aparat aerosoli in tratarea sinuzitei
- 4Polipoza nazala + Deviatie de sept + Sinuzita
- 18Meatotomie Inferioara
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 1sinuzita?
- 1Sinuzita acuta
- 3dupa raceala, mi-a ramas flegam intre nas si gat SINUZITA?
- 2Rinosinuzita si mai multe
- 2Sinuzita cronica maxilara si etmoidala
- 3Tratament pentru Sinuzita
- 1Sinuzita/Rinita/Deviatie de sept/Sarcina
Mai multe informații despre: Sinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: