sindromul wpw
Sotul meu a fost diagnosticat cu sindromul wpw (tulburari de ritm) a facut o ablatie care a durat 7 ore la cluj si nu a reusit deoarece nu aveau aparatura necesara si nici o echipa complexa.
Acum e sub tratament cu RYTMONORM SI CONCOR.As vrea sa stiu daca din cauza tratamentului poate sa aiba crize de stomac deoarece il doare stomacul foarte tare.
Tratamentul il face de 1 luna cu aceste pastile si pana acum nu a avut probleme cu stomacul deloc oare e din cauza pastilelor sant prea tari?
Va rog sa imi spuneti.
Acum e sub tratament cu RYTMONORM SI CONCOR.As vrea sa stiu daca din cauza tratamentului poate sa aiba crize de stomac deoarece il doare stomacul foarte tare.
Tratamentul il face de 1 luna cu aceste pastile si pana acum nu a avut probleme cu stomacul deloc oare e din cauza pastilelor sant prea tari?
Va rog sa imi spuneti.
1 comentarii
pt ARMMDT-in primul rand va multumesc mult de tot pt tot ceea ce faceti.daca aveti timp poate i-mi raspundeti si mie la intrebarea...DACA VOI SCAPA VREODATA DE SINCOPELE PE CARE LA FAC?In urma cu 4 ani am facut ablatie la D-l D-r Vatasescu si mi-a spus ca i-i mai trebuie.ceva(nu stiu cum sa va explic)ca ablatia sa reuseasca..si ca vom avea si noi dar peste vreo 5 ani...au trecut 4 ani deatunci.mai exact va spun ce a esit la studiul electrofiziologic ca sa ma intelegeti.preexcitatie continua cu fuziune A-V la nivel parahissian(la atingerea perioadei refractare anterograde a caii accesorii, in momentul disparitiei preexcitatiei, se observa semnal de hiss intre semnalul atrial si ventricular).Protocolul de stimulare atriala pe ciclul de baza 550ms releva perioada refractara anterograda a caii accesorii la 310/550ms, cu 1-2 ecouri la interval de cuplaj 240ms.La stimularea ventriculara se evidentiaza disociatia V-A.Se administreaza isoproterenol 4 micrograme i.v.sub care perioada refractara anterograda a caii accesorii scade la 240/400ms, fara aritmii inductibile.La stimularea ventriculara:conducere retrograda V-A de tip concentric, decrementala-prin nodul atrio-ventricular.Intervalul QT in absenta preexcitatiei 340ms.CONCLUZII:cale accesorie parahissiana cu conducere anterograda, cu posibil risc aritmic in conditii de stimulare simpatica si in prezenta fibrilatiei atriale.am scris dupa biletul de externare.ca sa ma intelegeti.sincopele le fac rar...ultima a fost in decembrie...2 zile consecutiv.prima zi au fost doua una dupa alta.iar a doua zi au fost 4 sincope tot una dupa alta.si mie frica ca la urmatoarea sa nu ma trezesc pe lumea cealalta.mai am putin si inebunesc.la gandul asta.am ajuns sa-mi fie frica sa ies singura pe strada de frica asta.dar daca sunt cu cineva nu am nimic.va implor...poate i-mi raspundeti si mie(am 33 de ani).MULTUMESC MULT DE TOT
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: