sindromul cushing????

Fratele meu a fost depistat in mai 2008 cu aceasta boala rara, a fost operat la Targu Mures pe 1.08.2008, fiindu-i scoase glanda suprarenala stanga si rinichiul stang, impreuna cu o tumora de cca 9-10 cm.In noiembrie 2008 a fost depistat din nou cu o tumora, tot in partea stanga si tot de cca 10 cm. Acum este internat la Parhon - Bucuresti si i se administreaza Lysodren, cate 6p / zi. I s-au facut analizele din care a reiesit faptul ca are cortizol fffff mult, iar tensiunea este, la fel, fff mare.
Va rog, daca se poate, si a auzit cineva de aceasta boala, sau cunoasteti pe cineva cu aceeasi problema va rog sa ma contactati foarte repede, pentru ca este o problema care nu suporta nici un fel de amanare.
Va multumesc si sanatate multa !
Va rog, daca se poate, si a auzit cineva de aceasta boala, sau cunoasteti pe cineva cu aceeasi problema va rog sa ma contactati foarte repede, pentru ca este o problema care nu suporta nici un fel de amanare.
Va multumesc si sanatate multa !
9 comentarii

Sunt mute de spus.Tasteaza pe google numele bolii si vei citi foarte multe despre ea.Numai bine!

Va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti undeva un laborator de analize, in tara sau in strainatate, care face analize pt. a putea descoperi cata substanta (mitotan) are pacientul in organism, in urma administrarii Lysodren-ului
Va multumesc!
Va multumesc!

In orasele mari sunt laboratoare de toxicologie.Intereseza-te la un laborator normal.Numai bine!

Spune-mi te rog un laborator anume unde sa se poata face aceasta analiza!
Merci!
Merci!

Am primit o doza de dexamethason de administrat la ora 23 in ziua de dinaintea analizei de cortizon. daca intre timp am racit, ma mai prezint la analiza sau astept sa ma insanatosesc?...Poate avea aceasta raceala vreun efect asupra analizelor?

Am primit o doza de dexamethason de administrat la ora 23 in ziua de dinaintea analizei de cortizon. daca intre timp am racit, ma mai prezint la analiza sau astept sa ma insanatosesc?...Poate avea aceasta raceala vreun efect asupra analizelor?

Tatal meu a fost depistat anul trecut ca avand un macroadenom hipofizar si a fost operat trasfenoidal, s-a absorbit o treime din el, apoi a fost operat de ambele suprarenale(pe suprarenala stanga avand un adenom).As vrea sa stiu daca sunt persoane operate de ambele suprarenale si cum reactioneaza organismul in lipsa lor.Mentionez k urmeaza un tratament cu predninson 3 pastile/zi de 5mg.Si as mai vrea sa stiu ce se intampla cu ACTH-ul produs de hipofiza in lipsa glandelor suprarenale.

buna ziua!!numele meu este lavinia. in urma cu 2 zile am facut o ecografie generala la care a fost observata o crestere considerabila a glandei supra renale dreapta.mentionez ca in urma cu 12 ani am urmat tratament cu prednison.exista posibilitatea sa sufar de sindromul cushing???

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sindromul Cushing
- 5doctor bun pentru sindromul cushing?
- 8sindromul cushing?
- 41Sindromul Cushing - sfaturi
- 2Sindromul Cushing
- 2Sindrom Cushing- cine pune acest diagnostic în România?
Mai multe informații despre: Sindromul Cushing
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: