sindromul Cushing

27-06-2008
Edina
Nu este medic/terapeut
Edina
Buna ziua,

Mi s-a depistat in nivel de cortizol foarte mare in sange 650 valorile normale fiind 54 -250.Diagnosticul a fost depresia.
De unde stiu ca nu am sindromul Cushing si medicii au gresit diagnosticul?
2 comentarii
0
28-06-2008, ora 00:00
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Este corect ! Pentru ce simptome ai mers la medic ? Cei care au Cushing sunt obezi, depun grasime pe ceafa, femeilor le cresc mustati..Si in nevroze creste cortizolul dar cu urmarile cunoscute..anxietate si depresie. Am o propunere de tratament(inhibitor de ACTH) pt scaderea lui, am formulat si o intrebare dar nu mi s-a raspuns !
0
01-11-2008, ora 15:57
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
edina si eu am cortizolul mare. e 667 dar valorile la mine scrie inte 25 si 550.oricuym imi fri ca si mi ed e un cushing mai laes ca sunt si obeza.ai ceva vesti ?la tine ce a fost pana la urma?astep t sa vorbim!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: