simt o vena care se zbate la cap
de cateva zile simt cum o vena se zbate in partea stanga a capului, cam la o palma in spatele urechii.nu ma doare, dar imi creeaza o stare de nervi, simt nevoia sa stau cu mana pe ea sa o opresc.In urma cu multi ani am suferit un traumatism cranian, in urma caruia am avut un hematom subdural, dar care a fost indepartat.De atunci am ramas cu niste migrene groaznice, migrene care ma tin si cate 3 zile(zile in care viata imi este data pur si simplu peste cap)Am fost la doctor si au spus ca nu am nimic si de aceea acum nu imi mai vine sa ma duc si sa-mi spuna ca n-am nimic.Am vre-un motiv serios de ingrijorare?Multumesc anticipat de raspuns.Sau poate imi spune cineva cum sa scap de zbaterea asta pe care o simt in cap.Multumesc.
3 comentarii
Buna ziua , de 2 saptamini am niste vijieli in urechea stinga parca cinta un greier, nu pot dormi noaptea , Am o semi -pareza pe partea stinga, in urma unui accident vascular, i-mi arde piciorul drept.nu pot dormi.
In legatura cu "zbaterea" unui vas vascular sanqvin si eu am o problema: mi se zbate, cred o vena, in spate. Nu ma doare dar este deranjant deoarece ma pune pe ganduri necunoscand cauza. V-as fi recunoscator pentru un taspuns.
Aurel
Aurel
de zbaterea unui vas cum o numiti sufar si eu :pentru stabilirea clara a diagnosticului am facut un angio RMN cu urmatorul rezultat-malformatie vasculara retroauriculara dreapta. Am mers la un neurochirurg care mi-a citit RMN si mi-a spus ca este necesar sa se faca o angiografie pentru stabilirea exacta a ceea ce este de facut -am facut-o si urmeaza sa merg la acelasi doctor pentru ainterveni pe vasul cu pricina pentru a-l sutura (introduce un clei )pentru ca acolo sa produs o dilatatie a vasului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 3În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament