Simptome neurologice sau psihiatrice?

14-07-2021
rox148
Nu este medic/terapeut
rox148
Buna ziua! 44 ani.Am fost de 3 ori la urgente Dupa ce mi am pierdut echilibrul si cateva zile am avut o stare de plutire continua cu senzatia ca epuizarea extrema vine din cosul pieptului parca imi iesea sufletul de acolo nu mai aveam putere nici sa ma pieptan nici sa merg normal urcam scarile ca la 90 ani... aveam o frână la mers... m am odihnit si mi am mai revenit.insa problema este ca obosesc brusc si din nimic iar in momentul acela nu mai stiu sa merg trag greu de mine respir greu si imediat atunci trebuie sa dorm !!! Cand merg parca am o frana nu pot merge repede la pas vioi ci lent si privesc in gol simt ca am un facies de prostănacă ! Daca intind rufe mi e greu sa ma concentrez ca sa le intind frumos la linie si incep sa respir greu si mi se face rau ma duc pe o parte...Dintotdeauna si cand discut cu cineva reactionez un pic mai greu sunt asa pierduta.daca stau in fata calculatorului maxim 2 h trebuie sa ma intind fiindca nu mai pot simt ca ma ia cu lesin de oboseala si trebuie sa ma culc...deci “bateriile “mele se descarca brusc !!! Si mai este o problema greu de explicat atunci cand fac treburi casnice daca intorc capul sau sau schimb ceva brusc tresare ceva in mine si inima bate repede si parca pierd echilibru parca sunt damblagită nu stiu cum sa explic...nu stiu la ce fel de dr sa mai merg dar nu mai sunt eu...nu mai sunt buna de nimic...cardiologul mi a spus ca am insuficienta de valva mitrala usoara si tricuspidica usoara insa nu e ceva grav mi s a spus ca e frecvent intalnit la tineri sau sportivi, , mi a dat concor la nevoie, aspenter. valeriancardio la nevoie deci nu cred ca ar fi inima holter ekg 24 h a iesit bine. Dimineata ma trezesc cu dureri de oase de coloana si pina fac primele miscari putina gimnastica parca sunt damblagita inima imi tresare la orice gest, e ceva fff ciudat..si mereu adormita prostanaca stangace in orice asa am fost mereu...
2 comentarii
0
14-07-2021, ora 23:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti intai la un control neurologic sa excludeti orice cauza fizica si apoi la psihiatru. Cel mai probabil aveti de-a face cu somatizari de depresie si anxietate.
0
15-07-2021, ora 11:28
rox148
Nu este medic/terapeut
rox148
Clara_p multumesc dar oriunde postez doar tu raspunzi ! Esti medic cumva ? In ce calitate dati sfaturi medicale?! Ce forum este acesta observ ca nu primesti niciun sfat profesionist de la medic etc...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.