Simptome ciudate...!!!!!!

16-01-2013
andrew2022
Nu este medic/terapeut
andrew2022
Am o mare ingrijorare in legatura cu prietena mea. Acum doua saptamani am practicat anumite jocurii..eram dezbracati..si organele genitale s-au atins..si se freca oarecum de minee si la un moment dat mi-a venitt...sa ejaculez...m-am trass si am ejaculat pe lenjeria mea intimaa. Imi fac griji ca poate a ramas lichid seminal acolo inainte de ejaculare. Mentionez ca era in ultima zi de ciclu. Am citit pe multe forumuri si mai ales pe acest forum ca este imposibil sa raman insarcinata dar intrebarea mea este..de ce are anumite simptome si am sa le descriu : Se duce mult mai des la baie de 5-6 ori pe zi si are o durere continua de burta de cateeva ore in timpul zilei., durerea e localizata mai jos de buric in zona uterului dar este o durere ca atunci cand tii urina in tine vreo doua ore si te doare burta. Si cand n-o doare continuuu o doare doar cand apasa sau cateodata deloc...insa la scoala o doare continuuu, cand ajunge acasa nu !
2 comentarii
0
18-01-2013, ora 22:36
koko.
Nu este medic/terapeut
koko.
La farmacie gasesti teste de sarcina.Sunt in jur de 10-15 lei.Cumparati unul si linistiti-va. :)
0
19-01-2013, ora 12:35
andrew2022
Nu este medic/terapeut
andrew2022
ideea e ca a stat in frigg vacanta asta...in mai multe zilee si cnd apasa..pe burtica apasa pe vezica de fapt ca uteru e sub si cred ca totusi e racita.. nu stiu..s'a intamplat pe 30 decembrie..si de atunci de o sapt.. adica de duminca trecuta o doare burtica mai tare..pana atunci doar se ducea mai des la baie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.