Simptome

09-01-2008
vasilemb
Nu este medic/terapeut
vasilemb
Buna ziua,
Am doua probleme la care va cer sfatul.
De cca. 2 zile sotia mea in varsta de 26 ani are o usoara stare de voma cu ameteala si lipsa pofta de mancare. Astazi cand s-a trezit era deasemenea ametita si in ciuda temperaturii de afara de -5 grade ei ii este foarte cald fiind imbracata destul de subtire si fiind o fire friguroasa de fel. Inca nu am consultat un medic. Ce afectiuni debuteaza cu asemenea simptome. Toata lumea imi spune ca este insarcinata dar sigur nu e asa.

O a doua problema este la mine. De ceva timp simt o usoara usturime cand urinez dar nu mereu. Acum cca 1 an am facut o ecografie si mi s-a spus ca se poate sa am niste pietricele la rinichi. Ce simptome imi dau aceste pietre la rinichi? Am observat ca in ultimul timp urinez mai des (cca 5 ori/zi) si in cantitati reduse.
1 comentarii
0
10-01-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Poate fi si o viroza. Face febra?Mergeti la medicul de familie.
Dumneavoastra ar fi bine sa faceti un examen sumar urina( este important si sedimentul urinar care ne poate sugera compozitia calculilor, astfel vi se poate prescrie un anumit regim alimentar ), urocultura si antibiograma( mictiunile frecvente apar in infectii urinare)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.