Sex neprotejat, fără ejaculare în vagin şi pilula de a doua zi

20-08-2018
Diaro
Nu este medic/terapeut
Diaro
Am făcut sex neprotejat aseară, dar nu a ejaculat în mine, însă tot sunt speriată. Menţionez că am fost virgină. Se poate să fi rămas însărcinată? Menţionez şi că am luat pastila de a doua zi în aproximativ 20 ore de la contact.
2 comentarii
1
20-08-2018, ora 15:39
Psiholog Gabriela Gușoi
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriela Gușoi
Buna ziua,

Sansele sa fi ramas insarcinata, daca ati luat pilula, sunt minime. Cu toate acestea, cum se face ca sunteti atat de speriata, insa ati acceptat un contact sexual neprotejat? A fost primul si urmarile sunt anxietatea si pilula din care nu puteti face un obicei. Incepeti sa va informati despre contraceptie, boli cu transmitere sexuala si sarcini si luati o decizie cu privire la acest comportament, astfel incat sa nu mai traiti aceste temeri.
0
20-08-2018, ora 16:42
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,

Lipsa educatiei sexuale loveste din nou. Iti dai seama care ar fi fost situatia daca te informai corect inainte de inceperea vietii sexuale? Ai fi fost linistita si te-ai fi putut bucura de placerea actului sexual. Asa? Frica, riscuri, situatii complicate etc.

Pastila de a doua zi este o solutie de urgenta. Ea provoaca un dezechilibru hormonal important in organism de aceea trebui luata doar in situatii exceptionale, si doar de vreo 2 ori pe an!

Va recomand amandurora, caci si partenerul vad ca e la fel de bine informat, educatie sexuala, corecta si serioasa, facuta din surse profesioniste, verificate. Educatia sexuala va poate scuti de multe probleme si situatii neplacute, ca cea de fata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici