Sevraj nicotinic
Buna ziua. Am 59 de ani, am fumat de la 22 de ani, in ultima vreme absurd de mult, 4 pachete pe zi.
De trei saptamani am intrerupt fumatul total. E greu, dar parca din ce in ce mai greu. Mestec Nicorette fara efecte notabile. Nervozite excesiva, insomnie, agitatie. Orice sfat, sugestie sunt binevenite. Multumesc mult !
De trei saptamani am intrerupt fumatul total. E greu, dar parca din ce in ce mai greu. Mestec Nicorette fara efecte notabile. Nervozite excesiva, insomnie, agitatie. Orice sfat, sugestie sunt binevenite. Multumesc mult !
4 comentarii
Apeleaza la remedii homeopate si deci la un medic homeopat care te pot ajuta sa te detoxfiezi si sa scapi de sevraj mai repede. Exista astfel de remedii. Daca cauti pe google poti gasi eventual niste recomandari.
pai ar fi clasicele sfaturi de a elimina orice asociere cu tigarile, in special cafeaua, suc, vin..etc; scrumiera, brichete, orice obiect care se leaga de fumat...si eu cred ca niste activitati noi ar avea efect; oricum ar trebui sa faceti multa miscare, un sport nou, ceva munca fizica daca aveti posibilitatea...incercati sa vb cu persoane care nu fumeaza si care va pot incuraja sa continuati ceea ce faceti...laudati-va ca nu mai fumati de 3 saptamani (ca sa va laude si ceilalti si sa va motiveze)... discutii cu persoane care la randul lor s-au lasat de fumat, o sa va incurajeze si acestia si o sa spuna ca nu este imposibil...mult succes
personal, eu nu am reusit sa renunt la tigari decat in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata.si desi as mai fi fumat dupa aceea motivatia era prea puternica.deci daca va gasiti o motivatie suficient de puternica si mental daca sunteti pregatit succesul e garantat
personal, eu nu am reusit sa renunt la tigari decat in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata.si desi as mai fi fumat dupa aceea motivatia era prea puternica.deci daca va gasiti o motivatie suficient de puternica si mental daca sunteti pregatit succesul e garantat
...poate sa-mi spuna cineva cat dureaza sevrajul nicotinic? nu mai fumez de 12 zile, am intrerupt brusc, dar nu prea ma simt bine...
Mariana
Mariana
21 de zile.daca depasesti perioada asta va fi mai usor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Sevraj de nicotina?
- 2Fumatul detali
- 1Probleme cu plamani cred.
- 6Sevraj nicotic
- 2Simptome sevraj nicotinic
- 2Renuntat brusc la fumat, simptome, stari, iqos iluma
Mai multe informații despre: Sevrajul nicotinic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: