Calcul ureteral de aprox. 8 mm - recomandati-mi o clinica, un medic
Am un calcul de aprox. 8mm pe ureterul drept, aflat la circa 2 cm de vezica urinara. Sunt din Galati si as dori sa va rog sa-mi recomandati unde as putea sa ma operez in Bucuresti, eventual sa-mi recomandati si o clinica/medic si ce acte imi sunt necesare in calitate de asigurat. Va multumesc.
5 comentarii
Spitalul de urgenta"SF.IOAN", ai nevoie de trimitere de la medic de familie si adeverinta de salariat unde sa fie specificat contul unde se plateste asigurarea de sanatate.
Eu am o piatra de 6mm pe ureterul drept la 5cm de la iesirea din rinichi. Am refuzat internarea, de frica.Fac tratament, dupa Paste o sa fac o noua ecografie.Medicii sunt buni, indiferent pe mina cui ajungi, vei fi multumita.Ai incredere!
Eu am o piatra de 6mm pe ureterul drept la 5cm de la iesirea din rinichi. Am refuzat internarea, de frica.Fac tratament, dupa Paste o sa fac o noua ecografie.Medicii sunt buni, indiferent pe mina cui ajungi, vei fi multumita.Ai incredere!
Multumesc mult pentru raspuns, ati putea sa-mi spuneti ce tratament urmati?
Iau Zanocin de 400mg(am si infectie), Uriclar, No-spa si Voltaren supozitoare cind am dureri mari.Lichide multe, apa si ceaiuri de matase de porumb si codite de cirese in lipsa durerilor.
Buna. Si eu sunt de acord cu Nina, in spital sunt medici foarte buni, iti spun eu care am lucrat in Fundeni, dar ma tratez in Sf Ioan. Oricum iti vor face eco, urografie si tot ce trebuie inainte de operatie.
Multumesc mult, sunt tare speriata de operatie, am tot sperat sa elimin piatra natural dar se pare ca nu scap de operatie, dupa sarbatoarea Pastelui vin sa ma internez la Sf Ioan.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Usturimi genitale
- 1senzatie de vezica plina si usturimi
- 5tumora vezicala - recomadari privind un tratament, regim alimentar
- 118Afectiune a cailor urinare
- 16Nitriti in urina
- 4ce inseamna carcinom urotelial?
- 4Cancer de vezica urinara
- 3Va rog ajutati-ma Cancer vezica urinara
- 3simt ca imi explodeaza vezica
- 2Posibil problema la urinare
- 3vezica urinara