mamei mele a aparut o pata galbena pe ochi cu vase de sange
Buna ziua, am si eu o intrebare, pe "albul" ochiului mamei mele a aparut o pata galbena cu vase de sange in ea, ce ar putea sa fie?tin sa mentionez ca in urma cu 1 an i s-au spart niste vase de sange in spatele ochiului.va rog din suflet sa mi raspundeti, sunt foarte ingrijorata.va multumesc
5 comentarii
eu si eu o proble...nu disting bine culorile.am fost la un control si cei de acol miau spus ca e din nastere si ca nu se poate trata.chiar nu exista nici un tratament pentru mine?va rog ajutatima
Buna ziua! Raspuns pentru prima intrebare: pinguecula???, nodul de episclerita????, cel mai bine ar fi sa faca un consult oftalmologic pentru precizarea diagnosticului si a conduitei terapeutice; sugestie: igiena locala riguroasa cu un sampon pentru bebelusi" No Tears", lacrimi artificiiale pe baza de acid hialuronic, unidoze, Lubristil sau Eyestil colir, in amandoi ochii -1 picatura la nevoie( sezatie de usturime, uscaciune, roseata), iar daca este vorba despre un nodul de episclerita, Tobradex -1 picatura de cinci ori pe zi, 10 zile;numai bine
Raspuns pentru mihy24: o imbunatatire a perceptiei culorilor la discromati se poate obtine cu lentilele Colorlite; numai bine
Raspuns pentru mihy24: o imbunatatire a perceptiei culorilor la discromati se poate obtine cu lentilele Colorlite; numai bine
am si eu o nelamurire. Am dus copilul la un oftalmolog iar acesta mia spus ca are exotrofie alternanta.Daca poate cineva sa imi spuna ce este aceea ? Copilul mai este diagnosticat si cu parapareza spastica.Are oare vreo legatura ? Va rog mult si multumesc.
Bună seara de trei zile am și eu o problemă la ochiul stâng mi-a apărut ceva galben lângă iris și multe venisoare de sânge în colțul ochiului va rog frumos îmi poate spune și mie cineva ce poate fi îmi fac griji.
Bună ziua am și eu o întrebare. Soțului meu are de ceva timp un punct galben la amundoi ochi pe albul ochiului. Și are și vene multe la ochi. De la ce ar putea fi ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7se zbate ochiul stang
- 8pete pe ochi
- 4Ochi rosii, inflamati + durere + mancarimi
- 12de ce nu se opreste sau stagneaza miopia la copii?
- 7Ochi rosu
- 8conjuctivita de 10 zile baietel de 4 anisori
- 16operatie cataracta
- 12ochisorii la sugar
- 11ce inseamna cand ai pete pe ochi galbene?
- 11traumatism la ochiul stang si nu poate ajunge la medic
- 8Vedere putin neclara ochi stang
- 0Mancarime si usurime ale ochilor
- 1ochi galbeni
- 2Durere de ochi la ochelarii noi (neexistenta la ochelarii vechi)
- 0Ochii inflamati rosi si durerosi
- 2Ochii ieşiţi din orbite
- 2Ma dor ochii, ce sa fac?
- 2Probleme ochi:usturime, intepaturi, puncte plutitoare
- 0Mâncărime ochi
Mai multe informații despre: Ochiul ochiul galben
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochii îngălbeniți / galbeni
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: