miscare brusca a gatului

17-01-2015
alyo9
Nu este medic/terapeut
alyo9
Buna seara numele meu este --------* si am si eu o problema sa va povestesc cum a inceput, sa intamplat totul pe 1 noiembrie 2014, ma foiam ce ma foiam in pat pentru ca nu ma lua somnu si am dat sa ma ridic din pat si nu stiu cum m-am ridicat de, cand m-am ridicat am ridicat capu sus, si din secunda aceea am urmatoarea senzatia simt gatu foarte slab, uneori ma furnica si daca ma ating pe acele furnicaturi numai simt gatu deloc, si numai pot scoate 2 cuvinte pe gura, nu pot sa fac nimic din cauza asta, nu am mai iesit afara de pe data de 1 noiembrie, sunt distrus, va rog frumos daca stiti ceva ce pot sa fac, sau unde sa merg spuneti-mi, am fost prin luna decembrie la spitalul sfantul pantelimon mi-am facut o radiografie, nu a iesit nimic, acum mi-am facut programare la glanda tiroida si reumatologie pe 27 ianuarie 2015, poate spuneti ca sunt nebun sau ca sa merg la pshiatru da chestia asta mi se trage din miscarea accea bruca, ridicarea din pat, multumesc anticipat

(*modificat de admin)
10 comentarii
0
18-01-2015, ora 12:19
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ce inseamna gat pentru Dvs? partea anterioara (cea din fata) sau partea posterioara (din spate)?
ce inseamna slab? nu aveti forta musculara sau din cauza durerii nu resiti sa miscati capul?
iradieaza durerea, furnicatura in brate, maini? sau este localizata exclusiv pe partea cervicala.
forta musculara a bratului, mainilor a scazut sau este constant?
aveti probleme cu echilibrul (mai ales in intuneric)?
postati radiografiile daca puteti
0
18-01-2015, ora 12:43
alyo9
Nu este medic/terapeut
alyo9
partea din fata nu o mai simt...il simt ca si cum nu ar fi...foarte slab..ca si cand ar fi putin asa amortit...da nu foarte mult..forta musculara am...da cand vreau sa scriu ceva pe o foaie.nu pot...simt mana ca imi iese din brat.durerii nbu am avut...furnicaturi am decat pe gat...da nu mereu...si cand ating furnicaturile imi apare senzatia de numai simt gatu deloc si numai ma pot ridica din pat..parca nu ar mai fi gatu bagat in corp.
0
18-01-2015, ora 17:51
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
in primafaza ar trebui sa mergeti la medicul de familie care sa va examineze si sa decida ce simptoame aveti pentru ca din cele descrise de Dvs nu prea se intelege care este problema.
daca aveti o durere/amortela in gat (faringe) atunci acesta apartine cel mai probabil la ORL, daca aveti o iradiere a dureri sau amortelii in brat/mana atunci apartine la neurologie/neurochirurgie.
0
03-02-2015, ora 14:02
Dr. Macsuta Vlad
Neurologie, Bucuresti
Dr. Macsuta Vlad
Care este tensiunea arteriala? Varsta, greutatea, inaltimea, factorii de stres? Un set complet de analize ar fi util.
0
03-02-2015, ora 14:04
Dr. Macsuta Vlad
Neurologie, Bucuresti
Dr. Macsuta Vlad
Ca si Mg sunt minerale esentiale pentru organism. Un nivel scazut determina aparitia "spasmofiliei" ale carei manifestari sunt intr-o paleta atat de larga incat numai enumerarea lor ne uimeste! Prin urmare, este esential sa fie aduse la un nivel plasmatic satisfacator, fie prin suplimente asimilabile, fie prin aport de legume si fructe, de sucuri naturale de fructe si legume.
0
03-02-2015, ora 15:53
alyo9
Nu este medic/terapeut
alyo9
Tensiunea, nu prea stiu exact pentru ca mi-am luato cu cv timp in urma aproximativ 5 luni era 13 cu 8 parca..am 22 ani...greutate 120 kg, , inaltime.ce imi recomandati dumneavostra sa iau ?
0
03-02-2015, ora 21:03
alyo9
Nu este medic/terapeut
alyo9
Tensiunea, nu prea stiu exact pentru ca mi-am luato cu cv timp in urma aproximativ 5 luni era 13 cu 8 parca..am 22 ani...greutate 120 kg, 1.80 inaltime, ce imi recomandati dumneavostra sa fac?
0
04-02-2015, ora 10:29
Dr. Macsuta Vlad
Neurologie, Bucuresti
Dr. Macsuta Vlad
Orice produs care contine vitamine din grupul B.
0
04-02-2015, ora 11:05
alyo9
Nu este medic/terapeut
alyo9
de nu pot lua mai bine vitamine din farmacie nu ar fi mai utile ?
0
04-02-2015, ora 17:03
Dr. Macsuta Vlad
Neurologie, Bucuresti
Dr. Macsuta Vlad
Puteti lua vitamine din farmacie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.