Sensibilitate foarte mare in zona genitala

16-09-2018
Dreamer1
Nu este medic/terapeut
Dreamer1
Buna ziua, am 20 de ani si simt o foarte mare sensibilitate in zona genitala. Sa va spun de la bun inceput cum s-a desfasurat totul. Am avut de invatat foarte mult la un exam si in ziua cand am dat examenul am avut emotii foarte mari, eram stresat si panicat ca am sa-l pic. In timpul examenului am observat un discomfort foarte mare in zona genitala. Stresat din cauza examenului si emotiilor s-a intamplat sa ejaculez prematur fara erectie in timpul examenului. In momentul acela am ramas socat si confuz de ceea ce s-a intamplat si o mare rusine a inceput sa creasca in mine. Dupa ziua aceea am inceput sa am o frica de ceea ce mi s-a intamplat si nu-mi doream sa mi se intample din nou. Dupa cateva zile am simtit in zona genitala o senzatie de ejaculare cam tot timpul cand ies din casa. Deci cand ies afara imi apare senzatia aceea din nou pe care am avut de ejaculare la examen, si nu ma pot controla, ca sa nu ejaculez trebuie sa respir adanc sau nu stiu...sa-mi schimb pozitia cum stau in picioare.. e foarte nasoala treaba. De precizat este ca de la exam NU am mai ejaculat asa ca si in timpul examenului, ci doar am senzatia de ejaculare. Iar aceea senzatie nu ma lasa sa fac nimic! Este foarte incomoda! Simt ca explodez in mine cand stau in public. Am fost si la urolog si am facut si test urinar si totul a iesit negativ, adica fara nici-o problema, iar doctorul mi-a spus ca totul e emotional. Nu stiu ce sa mai fac sa scap odata de senzatia aceea.. de precizat ca senzatia apare doar si numai doar atunci cand ies afara si sunt in public! Niciodata nu eram asa inainte. Va rog frumos sa ma ajutati, este o problema serioasa.. Multumesc!

Ps: nu am avut niciodata relatii sexuale.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici