ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Semipareză faciala repetata

07-09-2020
Ematomososchi
Nu este medic/terapeut
Ematomososchi
Buna ziua. Am 31 de ani și pana in prezent am avut 3 semipareze faciale repetate din cauza frigului, curent. Acum doua săptămâni am avut simtome de ed drept debut insotit se durere de cap puternica, furnicături și amorteata pe partea stângă. Am luat tratament injectabil 10fiole milgama N, thiossen 1 tableta pe zi, și 3 zile midocalm și Aulin. Acum am o durere la tâmplă stângă și obraz însoțită de senzație de arsură și iritabilitate. Aceasta senzație este continuă.! In prezent mai iau 1 tableta de thiossen și 2 fiole de magneziu B6. Am fost la neurolog și a zis sa continui acest tratament. Nu știu ce să mai fac încotro să o iau.nici o ameliorare, poate ar trebui sa fac fizioterapie! Menționez că am făcut Rmn cranian in 2014 și anul acesta in august 2020 și nu am nimic decât un chist de retenție la sinusul stâng 1.6m! Dacă mă puteți ajuta cu un sfat sau o recomandare! Mulțumesc din inimă.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: