Pareza faciala de 9luni
Hei! Am 22 de ani si de 9 luni am pareza faciala. Povestea mea este: in februarie 2016 am fost la urgente(Ploiesti) cu aceasta pareza faciala a frigore, mi s-a dat un tratament, nu foarte bun(din cate am inteles trebuia ceva puternic de atunci), timp de o luna, apoi dupa o luna am fost la un neurolog la Bucuresti, mi-a dat o schema de medrol de 20 de zile cu vitamine. De la PRIMA PASTILA DE MEDROL a inceput sa treaca, iar intr-o luna(luna martie) nu am mai avut nimic, dar soc: Mi-a reaparut! In aprilie-15iunie am urmat acelasi tratament cu medrol si vitamine, am bagat si ceva perfuzii si degeaba...NICIUN EFECT. De la jumatatea lunii iunie si pana la sfarsitul lui septembrie am facut electroterapie si masaj la clinica Decebal Mehedinti(3 luni)-RECOMAND CLINICA DE LA PRIMELE SIMPTOME, pe toti i-a reparat care au venit imediat. Din fericire mi am revenit 60-70%, dar n-am mai putut continua deoarece sunt student in Bucuresti(de mentionat ca am fost in fiecare luni, marti, mieruri, joi, vineri din lunile de vacanta). Timpul nu mi-a mai permis sa ma duc la nicio clinica din Bucuresti de cand am inceput facultatea, deoarece si lucrez...
In prezent clipesc mai lent cu dreptul, dar important e ca ACUM clipesc, nu ma mai balbai, pot zambi, dar nu suficient, nu mai sunt stramb, dar spranceana si partea dreapta a fruntii nu o pot misca... zero!
Ce sa fac sa ma refac complet? CAT VA MAI DURA? Sa incerc acupunctura? Unde? 0727281544, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat bun..
In prezent clipesc mai lent cu dreptul, dar important e ca ACUM clipesc, nu ma mai balbai, pot zambi, dar nu suficient, nu mai sunt stramb, dar spranceana si partea dreapta a fruntii nu o pot misca... zero!
Ce sa fac sa ma refac complet? CAT VA MAI DURA? Sa incerc acupunctura? Unde? 0727281544, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat bun..
1 comentarii
Buna seara!de un an am o semipareza faciala stg.totul este normal adică pot închide ochiul stg. Numai la vorbire este problema , nu am găsit un medic care sa mi prezică anumite medicamente.. am mers la medic dar cred că nu am dat de cine trebuie...doresc sa găsesc un medic de specialitate va rog sa mi recomandați. !! Mulțumesc!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0caut o metoda, tratament de revenire a parezei faciale
- 7am o pareza faciala periferica stanga de o saptamana
- 4pareza afrigore - urmari ?
- 1Ce este indicat la pareza pe partea stanga?
- 0Pareza faciala stanga
- 2Pareza faciala afrigore dreapta
- 2Pareza faciala
- 1Pareza faciala periferica
- 0Efecte secundare pareza facială
- 0Buna ziua va rog frumos sa imi raspundeti - pareza faciala pe partea stanga
- 4Pareza faciala dreapta de tip periferic grad 2
- 1Fata amortita
- 2Amorteala faciala acuta
- 0Semipareza faciala periferica stanga
- 0Implant de lentila pe un ochi care nu clipeste
Mai multe informații despre: pareza faciala